BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:-//130.232.246.230//NONSGML kigkonsult.se iCalcreator 2.26.9// CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:VS-lähiruoka.fi X-WR-CALDESC:Varsinaissuomalaisen elintarvikeyrittäjän tietolaari\, josta l öydät ajankohtaiset tapahtumat sekä materiaalit\, julkaisut ja oppaat. X-FROM-URL:https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi X-WR-TIMEZONE:Europe/Helsinki BEGIN:VTIMEZONE TZID:Europe/Helsinki X-LIC-LOCATION:Europe/Helsinki BEGIN:STANDARD DTSTART:20231029T040000 TZOFFSETFROM:+0300 TZOFFSETTO:+0200 RDATE:20241027T040000 TZNAME:EET END:STANDARD BEGIN:DAYLIGHT DTSTART:20240331T030000 TZOFFSETFROM:+0200 TZOFFSETTO:+0300 RDATE:20250330T030000 TZNAME:EEST END:DAYLIGHT END:VTIMEZONE BEGIN:VEVENT UID:ai1ec-10867@xn--vs-lhiruoka-o8a.fi DTSTAMP:20240329T023124Z CATEGORIES;LANGUAGE=fi:Tapahtuma CONTACT:Riikka Roivainen\; 050 327 0253\; riikka.roivainen@utu.fi DESCRIPTION:VAHVUUS – SISU – YLPEYS\nKevätpäivät tulevat taas muutaman vuod en tauon jälkeen! Ruoka-alan yrittäjille ja kehittäjille järjestetään aiem pina vuosina huippupalautteen saanut erikoistapahtuma maaliskuun lopussa\, 23.-24.3.2023. Tule mukaan verkostoitumaan sekä nauttimaan tapahtuman tun nelmasta ja idyllisestä miljööstä saaristokylpylä Kasnäsiin Kemiönsaareen! \nJuontajana tilaisuudessa toimii Kari ”Kape” Aihinen\, tunnettu suomalais en ruokakulttuurin puolestapuhuja\, keittiömestari ja ravintoloitsija.\nIl moittaudu viimeistään 15.3.2023 tästä linkistä!\nSTYRKA – SISU – STOLTHET \nEfter en paus på några år arrangeras vårdagarna\, som fått mycket positi v feedback av företagarna\, igen! Specialevenemanget för alla som jobbar i nom matsektorn ordnas i slutet av mars\, 23-24.3.2023 i Kasnäs på Kimitoön . Häng med för att träffa gamla och nya kollegor och njuta av den idyllisk a skärgårdsmiljön!\nSom konferencier får vi se Kari ”Kape” Aihinen\, en vä lkänd förespråkare för den finländska matkulturen\, köksmästare och restau rangägare.\nProgrammet är i huvudsak finskspråkigt\, med korta svenska ins lag.\nAnmäl dig senast 15.3.2023 via länken!\nDu som önskar övernatta i Ka snäs\, observera att det finns en kvot på namnet ”Brahea”. Bokningar: myyn ti@kasnas.fi\, tfn. 02 5210 111.\nInformation om rummen: https://www.kasna s.com/sv/\nOhjelma\nTorstai 23.3\n11.00\nSaapuminen\n11.15-12.00\nLounas ( omakustanteinen)\n12.00-14.00\nHanketreffit (tarkoitettu ensisijaisesti ru oka-alan kehittämishankkeissa työskenteleville ja hankkeista kiinnostuneil le)\nTerveiset maakunnista:\n\nMarko Jori\, sisältöjohtaja (Pyhäjärvi-inst ituutti)\nMervi Louhivaara\, projektipäällikkö (Turun yliopisto\, Brahea-k eskus)\n\nUusi ohjelmakausi alkaa – terveiset rahoittajilta:\n\nKrista Tup ala\, aluekehitysasiantuntija (Satakuntaliitto/EAKR)\nMika Halttu\, kalata lousaktivaattori (Lännen Kalaleader)\nHeidi Jaakkola\, hankeneuvoja (Leade r Ravakka)\nJohanna Mattila\, kehittämispäällikkö (Varsinais-Suomen ELY-ke skus)\n\n14.00-14.20\nTauko + yrittäjät saapuvat\, kahvi ja suolainen\n14. 20-14.30\nTervetuloa!\n14.30-16.00\nVahvuus\n\nMaija Pispa\, projektityönt ekijä Välitä viljelijästä -projektissa\, työkykykoordinaattori (Mela)\nJoh anna Paalasmaa\, henkilöstöpäällikkö\, EKS Group & työhyvinvoinnin asiantu ntija\, työnohjaaja\, yrittäjä (LUOTSI Työelämäpalvelut Oy)\nYrittäjätarin a: Timo Katila\, yrittäjä (Makeistamo)\n\n16.00-18.00\nMajoittuminen ja om aa aikaa (esim. mahdollisuus kylpyläkäyntiin)\n18.00-19.00\nMaistelutilais uus: Kimito Brewing (omakustanteinen) Hintaan sisältyy yrityse sittely sekä 5 erilaista olutta. Kesto 1 tunti.\n19.00\nIllallisbuffet (om akustanteinen)\n20.00\nIltaohjelmaa\nPerjantai 24.3\n7.30-8.30\nAamupala\n 8.30-10.30\nSisu\n\n”Avaimet inhimillisesti sisukkaaseen arkeen vastoinkäy misten keskellä” Elisabet Lahti\, TkT\, sisututkija\n\nYrittäjätarinat\n\n Simo Larmo\, yrittäjä (Birkkalan tila)\nJaakko Saivosalmi\, yrittäjä (Brin khall Sparkling)\nTiina Hokuni\, yrittäjä (Vallan Maukas)\nRoger Hakalax\, tehdaspäällikkö (Ab Salmonfarm Oy)\nKari ”Kape” Aihinen\, keittiömestari\ , ravintoloitsija\n\n11.00-12.00\nLounas (omakustanteinen)\n12.00-13.30\nY lpeys\n\n”Taste Saimaa – ruokaa\, kulttuuria ja matkailua” Sari Kaasinen\, hankejohtaja (Saimaa European Region of Gastronomy Management Project 202 2-2023) ETÄ\n”Ruokamatkailu osaksi liiketoiminnan kehittämistä ja ruokamat kailun trendit” Sakari Ketolainen\, ruokatuotannon johtamisen lehtori (Hun gry for Finland\, Haaga-Helia) ETÄ\n”Turku tähtää Suomen kiinnostavimmaksi ruokakohteeksi” Heli Nieminen\, projektipäällikkö\, ruokakaupunki Turku ( Turun kaupunki) ETÄ\n\n13.30-14.00\nKahvit\, tilaisuuden päättäminen\n\nSa nna Vähämiko\, projektipäällikkö (Turun yliopisto\, Brahea-keskus)\nMargot Wikström\, hankevastaava (Paraisten kaupunki)\n\nIlmoittautuminen tapahtu maan viimeistään 15.3.2023.\nTapahtuma on maksuton. Ateriat ja majoitus ov at omakustanteisia. Majoitus ja ohjelmaan merkityt lounaat ja illallinen m aksetaan Kasnäsissä paikan päällä tai laskulla.\nMikäli kiinnostuneita on tarpeeksi\, järjestämme yhteiskuljetuksia Satakunnasta Kasnäsiin ja takais in\, kuljetuksesta antaa lisätietoja Marko Jori p. 050 380 1621 marko.jori @pji.fi\n \nHinnat ja lisätiedot majoittumisesta\n \nLounasbuffet 16 €\nAa miainen 13 €\nIllallisbuffet 35 € (sis. kala-ja salaattipöytä\, entrecote ja bearnaise\, lohi talon tapaan sekä kondiittorin makea)\nMaistelutilaisu us: Kimito Brewing (sis. esittely ja 5 erilaista olutta) 30 €\nKylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy 10 € \nKahden hengen huone 116 € / yö \nYhden heng en huone 94 € / yö \nMajoitushintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja k untosalin vapaa käyttö.\nMajoitusvaraukset varaustunnuksella ”BRAHEA”:\nmy ynti@kasnas.com\np. 02 5210 111\nhttps://www.kasnas.com/fi/\nLisätietoja h uoneista: https://www.kasnas.com/fi/hotelli/huoneet\n \nAKTIVITEETTEJA \nP adel 40 € / tunti (sis. mailat ja pallot)\ntennis 15 € / tunti (sis. maila t ja pallot) sekä\nHydrohex treeniappi kylpylässä (maksuton)\nUseita luont opolkuja\, 3-8 km\, joista yksi valaistu.\nSaapuminen ja reittiohjeet: htt ps://www.kasnas.com/fi/saapuminen-reittiohjeet\n \nLisätiedot tapahtumasta :\nRiikka Roivainen p. 050 327 0253 riikka.roivainen@utu.fi\nTapahtuman jä rjestävät:\nVarsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke\nELVIS – Elin tarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa -hanke\nTuKeVa – Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinais suomalaisessa ruokaketjussa -hanke sekä Satakunta lautasella – Sikses parh aat maut-hanke DTSTART;VALUE=DATE:20230323 DTEND;VALUE=DATE:20230325 LOCATION:Hotel Kasnäs @ Kasnäsintie 1294\, 25930 Kasnäs SEQUENCE:0 SUMMARY:Ruokayrittäjän kevätpäivät Kasnäsissä URL:https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/tapahtuma/ruokayrittajan-kevatpaivat-kas nasissa/ X-COST-TYPE:free X-WP-IMAGES-URL:thumbnail\;https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/upload s/2023/02/d6086de322f98f66cc694f32ea284557_XL-150x150.jpg\;150\;150\;1\,me dium\;https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/uploads/2023/02/d6086de322 f98f66cc694f32ea284557_XL-300x200.jpg\;300\;200\;1\,large\;https://xn--vs- lhiruoka-o8a.fi/wp-content/uploads/2023/02/d6086de322f98f66cc694f32ea28455 7_XL-1024x683.jpg\;955\;637\;1\,full\;https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-co ntent/uploads/2023/02/d6086de322f98f66cc694f32ea284557_XL.jpg\;1170\;780\; X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:\\n\\n
\\nVAHVUUS – SISU – YLPEYS
\nKevätpäivät tulevat taas muutaman vuoden tauon jälkeen! Ruoka -alan yrittäjille ja kehittäjille järjestetään aiempina vuosina huippupala utteen saanut erikoistapahtuma maaliskuun lopussa\, 23.-24.3.2023. Tule mu kaan verkostoitumaan sekä nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja idyllisestä miljööstä saaristokylpylä Kasnäsiin Kemiönsaareen!
\nJuontajana til aisuudessa toimii Kari ”Kape” Aihinen\, tunnettu suomalaisen ruokakulttuur in puolestapuhuja\, keittiömestari ja ravintoloitsija.
\nIlmoittaudu vii meistään 15.3.2023 tästä linkistä!
\nSTYRKA – S ISU – STOLTHET
\nEfter en paus på några år arrangeras vårda garna\, som fått mycket positiv feedback av företagarna\, igen! Specialeve nemanget för alla som jobbar inom matsektorn ordnas i slutet av mars\, 23- 24.3.2023 i Kasnäs på Kimitoön. Häng med för att träffa gamla och nya koll egor och njuta av den idylliska skärgårdsmiljön!
\nSom konferencier får vi se Kari ”Kape” Aihinen\, en välkänd förespråkare för den finländska matkulturen\, köksmästare och restaurangägare.
\nProgrammet är i hu vudsak finskspråkigt\, med korta svenska inslag.
\nAnmäl dig senast 15.3.2023 via länken!
\nDu s om önskar övernatta i Kasnäs\, observera att det finns en kvot på namnet ” Brahea”. Bokningar: myynti@kasnas.fi\, tfn. 02 5210 111.
\nInformati on om rummen: https://www.kasnas.com/sv/
\nTorstai 23.3
\n11.00
\nSaapuminen
11.1
5-12.00
\nLounas (omakustanteinen)
12.00-14.00
\nHan
ketreffit (tarkoitettu ensisijaisesti ruoka-alan kehittämishankkeissa
työskenteleville ja hankkeista kiinnostuneille)
Terveiset maakunn ista:
\nUusi ohjelmakausi alkaa – terveiset rahoittajilta: p>\n
1
4.00-14.20
\nTauko + yrittäjät saapuvat\, kahvi ja suolainen
14.20-14.30
\nTervetuloa!
14.30-16.00
\nVahvuus
16.00-18.00
\nMajoittuminen
ja omaa aikaa (esim. mahdollisuus kylpyläkäyntiin)
18.00-19.00
\nMaistelutilaisuus: Kimito Brewing (omakustanteinen)
Hinta
an sisältyy yritysesittely sekä 5 erilaista olutta. Kesto 1 tunti.
19.00
\nIllallisbuffet (omakustanteinen)
20.00
\nIltaoh
jelmaa
Perjantai 24.3
\n7.30-8.30
\nAamupala
8.30-10.30
\nSisu
Yrittäjätarinat
\n< ul>\n11.00-12.00
\nLounas (omakustanteinen)
12.00-13.30
\nYlpeys
13.30-14.00
\nKahvit\, tilaisuuden pää
ttäminen
Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 15.3.2023 .
\nTapahtuma on maksuton. Ateriat ja majoitus ovat omakustanteisia. Majoitus ja ohjelmaan merkityt lounaat ja illallinen maksetaan Kasnäsissä paikan päällä tai laskulla.
\nMikäli kiinnostuneita on tarpeeksi\, järjestämme yhteiskuljetuksia Satakunnasta Kasnäsiin ja takaisin\, kuljetu ksesta antaa lisätietoja Marko Jori p. 050 380 1621 marko.jori@pji.fi
\n\n
\n
Lo unasbuffet 16 €
\nAamiainen 13 € p>\n
Illallisbuffet 35 € (sis. kala-ja salaattipöytä\, entrecote ja bearnaise\, lohi talon tapaan sekä kondiittorin makea)
\n< p>Maistelutilaisuus: Kimito Brewing (sis. esittely ja 5 erilaista olutta) 30 €\nKylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy 1 0 €
\nKahden hengen huone 116 € / yö
\nYhden hengen huone 94 € / yö
\nMajoitushintaa n sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.
\nMaj
oitusvaraukset varaustunnuksella ”BRAHEA”:
\nmyynti@kasnas.com
\np. 02 5210 111
\nhttps://www.k
asnas.com/fi/
Lisätietoja huoneista: https://www.kasnas.com/fi/hotelli/huoneet p>\n
\n
AKTIVITEETTEJA
\nPadel 40 € / tunti (sis. mailat ja pallot)
\ntennis 15 € / tunti (sis. mailat ja pallot) sekä
\nHydrohex treeniappi ky lpylässä (maksuton)
\nUseita luontopolkuja\, 3-8 km\, joista yksi va laistu.
\nSaapuminen ja reittiohjeet: https://www.kasnas.com/fi/saapuminen-reittio hjeet
\n\n
Lisätiedot tapahtumasta:
\nRiikka Roivai nen p. 050 327 0253 riikka.roivainen@utu.fi
\nTapahtuman järjestävät
:
\nVarsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke
\nELVIS – E
lintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisäämin
en Varsinais-Suomessa -hanke
\nTuKeVa – Tulevaisuuden Kehitystarpeet
Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa -hanke sekä Satakunta lautasella – Si
kses parhaat maut-hanke