BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:-//130.232.246.230//NONSGML kigkonsult.se iCalcreator 2.26.9// CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:VS-lähiruoka.fi X-WR-CALDESC:Varsinaissuomalaisen elintarvikeyrittäjän tietolaari\, josta l öydät ajankohtaiset tapahtumat sekä materiaalit\, julkaisut ja oppaat. X-FROM-URL:https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi X-WR-TIMEZONE:Europe/Helsinki BEGIN:VTIMEZONE TZID:Europe/Helsinki X-LIC-LOCATION:Europe/Helsinki BEGIN:STANDARD DTSTART:20231029T040000 TZOFFSETFROM:+0300 TZOFFSETTO:+0200 RDATE:20241027T040000 TZNAME:EET END:STANDARD BEGIN:DAYLIGHT DTSTART:20240331T030000 TZOFFSETFROM:+0200 TZOFFSETTO:+0300 RDATE:20250330T030000 TZNAME:EEST END:DAYLIGHT END:VTIMEZONE BEGIN:VEVENT UID:ai1ec-9369@xn--vs-lhiruoka-o8a.fi DTSTAMP:20240329T142302Z CATEGORIES;LANGUAGE=fi:Tapahtuma CONTACT:Johanna Mattila\; 040 565 8121\; johanna.mattila@utu.fi DESCRIPTION:Webinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webin aarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkään töitä lähir uoan ja kuntien ruokapalvelun yhteistyön edistämiseksi. Hän tulee antamaan käytännön vinkkejä\, miten yhteistyötä voidaan edistää ja minkälaista hyö tyä siitä on koko alueen hyvinvoinnille.\nKohderyhmä: varsinaissuomalaiset elintarvikealan yritykset\, julkisen ruokapalvelun ammattilaiset ja kunti en päättäjät.\nPaikka: zoom -webinaari\nIlmoittautuminen: 13.4. linkin kau tta https://link.webropol.com/s/julkinenruokapalvelu\nOHJELMA\nklo 14:00 T ervetuloa\, Varsinais-Suomi on merkittävä ruokamaakunta\nJohanna Mattila\, Turun yliopisto\, Brahea-keskus\nklo 14:10 Julkiskeittiöiden lähiruoan kä yttö ja merkitys aluetaloudelle\nLeena Viitaharju\, Helsingin yliopiston R uralia-instituutti\nPureudutaan lähiruoan käytön tuomiin hyötyihin ja alue taloudellisiin vaikutuksiin. \nklo 14:30 Miten kunnan ruokalistoille on ma hdollista saada lähellä tuotettu ruokaa?\nJaana Levo\, Pyltico Oy http://w ww.pyltico.fi/\nMiten kilpailutettu yritys voi tuottaa kunnan strategian m ukaan lähellä tuotetuista elintarvikkeista ruokapalveluita? Miten tarjous pyynnön hankintakriteereissä huomioitiin kunnan strategiset tavoitteet\, j oiden tavoitteena on mahdollisimman suuri lähi- ja kotimaisen ruoan käyttö aste. -Case Inkoo.\nklo 15:00 Kunnan keskuskeittiön yhteyteen yritysten va rastointi- ja jalostustila -esimerkkilaskelmia\nJaana Levo\, Pyltico Oy ht tp://www.pyltico.fi/ \nMiten paikallisten yritysten yhteinen jalostus- ja varastointitila kunnallisen keskuskeittiön yhteydessä mahdollistaisi tiivi immän yhteistyön kunnan ruokapalvelun kanssa? Uudenlaista toimintamallia a vataan esimerkkilaskelmien avulla. Esimerkkeinä ovat 5000 asukkaan ja 20 0 00 asukkaan kokoiset kunnat.\nklo 15:45 Lähiruoan tuottajan kommentti- ja kysymyksiin vastauspuheenvuoro (puheenvuoro ruotsiksi)\nViljelijä ja Inkoo n kunnan valtuutettu\, Ingrid Träskman\n \nJärjestäjä: Kuluttajat ruokaTal ouden keskiössä -KulTa -hanke DTSTART;TZID=Europe/Helsinki:20210414T140000 DTEND;TZID=Europe/Helsinki:20210414T160000 SEQUENCE:0 SUMMARY:Paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun uudet t oimintamallit -webinaari URL:https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/tapahtuma/paikallisten-elintarvikeyritys ten-ja-julkisen-ruokapalvelun-uudet-toimintamallit-webinaari/ X-COST-TYPE:free X-WP-IMAGES-URL:thumbnail\;https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/upload s/2021/03/salmon-518032_1920-150x150.jpg\;150\;150\;1\,medium\;https://xn- -vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/uploads/2021/03/salmon-518032_1920-300x225. jpg\;300\;225\;1\,large\;https://xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/uploads /2021/03/salmon-518032_1920-1024x768.jpg\;955\;716\;1\,full\;https://xn--v s-lhiruoka-o8a.fi/wp-content/uploads/2021/03/salmon-518032_1920.jpg\;1920\ ;1440\; X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html:\\n\\n
\\nWebinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyöma hdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webinaarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkä än töitä lähiruoan ja kuntien ruokapalvelun yhteistyön edistämiseksi. Hän tulee antamaan käytännön vinkkejä\, miten yhteistyötä voidaan edistää ja m inkälaista hyötyä siitä on koko alueen hyvinvoinnille.
\nP aikka: zoom -webinaari
\nIlmoittautuminen: 13.4. linkin kautta https://link.webropol.com/s/julkinenruokapalvelu
\nklo 14:00 Tervetuloa\, Varsinai
s-Suomi on merkittävä ruokamaakunta
\nJohanna Mattila\, Turu
n yliopisto\, Brahea-keskus
klo 14:10 Jul
kiskeittiöiden lähiruoan käyttö ja merkitys aluetaloudelle
\nLeena Viitaharju\, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti
Pureu dutaan lähiruoan käytön tuomiin hyötyihin ja aluetaloudellisiin vaikutuksi in.
\nklo 14:30 Miten kunnan ruokalistoill
e on mahdollista saada lähellä tuotettu ruokaa?
\nJaana Levo
\, Pyltico Oy http://www.pyltico.fi/<
/p>\n
Miten kilpailutettu yritys voi tuottaa kunnan strategian mukaan lä hellä tuotetuista elintarvikkeista ruokapalveluita? Miten tarjouspyynnön hankintakriteereissä huomioitiin kunnan strategiset tavoitteet\, joiden ta voitteena on mahdollisimman suuri lähi- ja kotimaisen ruoan käyttöaste. -C ase Inkoo.
\nklo 15:00 Kunnan keskuskeittiön yhteyteen yrity
sten varastointi- ja jalostustila -esimerkkilaskelmia
\nJaan
a Levo\, Pyltico Oy http://www.pyltico.fi
/
Miten paikallisten yritysten yhteinen jalo stus- ja varastointitila kunnallisen keskuskeittiön yhteydessä mahdollista isi tiiviimmän yhteistyön kunnan ruokapalvelun kanssa? Uudenlaista toimint amallia avataan esimerkkilaskelmien avulla. Esimerkkeinä ovat 5000 asukkaa n ja 20 000 asukkaan kokoiset kunnat.
\nklo 15:45 Lähiruoan
tuottajan kommentti- ja kysymyksiin vastauspuheenvuoro (puheenvuo
ro ruotsiksi)
\nViljelijä ja Inkoon kunnan valtuutettu\, Ingrid Träsk
man
\n
Järjestäjä: Kulutt ajat ruokaTalouden keskiössä -KulTa -hanke
\n END:VEVENT END:VCALENDAR