Tapahtumakalenteriin kootaan eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille Varsinais-Suomessa tai maanlaajuisesti. Jos haluat oman organisaatiosi tapahtuman kalenteriin näkyviin, olethan yhteydessä ellinoora.havaste[at]pji.fi.
Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja sen mahdolliset ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.
ma | ti | ke | to | pe | la | su |
---|---|---|---|---|---|---|
Kuukauden lähikalalive: Särki, verkossa
09:00
Kuukauden lähikalalive: Särki, verkossa
maalis 6 @ 09:00 – 10:00
Kuukauden lähikala -livelähetyksissä perehdytään kuukausittain ajankohtaiseen kalaan #ruokaneuvolive -lähetyksissä. Käymme läpi kalan tuntomerkit, käyttötavat sekä tietysti valmistamme herkullista ruokaa kalasta. Kuukauden lähikala -livet ovat osa Kuukauden lähikala -hanketta. Lue lisää ja lisää kalenteriin: https://tilaisuudet.proagria.fi/event/OlqLA
Lähiruokatreffit 2, Salo
13:00
Lähiruokatreffit 2, Salo
maalis 6 @ 13:00 – 15:30
Tilaisuus tarjoaa tietoa ja kokemuksia elintarvikeviennistä sekä kansainvälistymisen eri tukimuodoista, jotka ovat saatavilla yrityksesi kasvua varten, sekä tarjoaa tilaisuuden verkostoitua, vaihtaa kokemuksia ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia. Lue lisää ja ilmoittaudu! Tilaisuus on avoin kaikenkokoisille elintarvikealan[...]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Maito
17:00
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Maito
maalis 6 @ 17:00 – 19:00
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien välillä on etäyhteys, ja[...]
|
Luomutuote näkyväksi -koulutussarja: Miten käytän sosiaalista mediaa, Piikkiössä
08:30
Luomutuote näkyväksi -koulutussarja: Miten käytän sosiaalista mediaa, Piikkiössä
maalis 8 @ 08:30 – 15:00
Ohjelmassa: Syvempää ymmärrystä sosiaalisen median käytöstä brändäyksen työkaluna. Mainostoimisto Kuke Oy, Kukka Kalin. Minun tarinani. Miten syntyi Maalaisjärki-brändi. Anna Länsisalmi-Keisala, Maalaisjärki, Keisalan tila Miten teen somea? ProAgrian asiantuntija Elina Valkeinen, Tomppilan tila Konkreettisia vinkkejä ja käytännön[...]
|
|||||
Miten tarttis yrittää? Osa 2: Vieraina Ruokamatkailukilpailun 2023 menestyjät Tammiston kuulas ja Ravintola VÅR, webinaari
09:00
Miten tarttis yrittää? Osa 2: Vieraina Ruokamatkailukilpailun 2023 menestyjät Tammiston kuulas ja Ravintola VÅR, webinaari
maalis 12 @ 09:00 – 10:30
Tervetuloa kuulemaan, minkälaiset tarinat ovat menestystuotteiden takana. Vieraina valovoimaiset Anu Vaissi-Harismaa (Tammiston kuulas) ja Niko Lehto (Ravintola VÅR)! Niko Lehto, Ravintola VÅR: Mitä tarttis tehdä erottuakseen? Kuinka erottua edukseen ja millä tavalla luodaan persoonallisia kokemuksia? Ravintola-alan yrittäjä Niko Lehto avaa webinaarissa omaa[...]
|
Maaliskuun Ruokakeskiviikko: Rosolli ja keitetty liha, Loimaalla
18:00
Maaliskuun Ruokakeskiviikko: Rosolli ja keitetty liha, Loimaalla
maalis 13 @ 18:00 – 21:00
Maaliskuussa tutustutaan rosollin eli sallatin ja keitetyn lihan valmistukseen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu. Lue lisää ja ilmoittaudu! Alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Ruoan tekemisen saloihin opastavat Loimaan[...]
|
Tutustumismatka Helsingin Gastro -messuille ja yritysvierailu Järvenpäässä
07:00
Tutustumismatka Helsingin Gastro -messuille ja yritysvierailu Järvenpäässä
maalis 14 @ 07:00 – 19:00
Varsinais-Suomen Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää messu- ja tutustumismatkan Helsingin Gastro -messuille ja Järvenpään Citymarkettiin torstaina 14.3.2024. Lähdemme matkaan yhteisellä bussikyydillä. Mukaan voi nousta Uudestakaupungista, Laitilasta, Turusta, Kaarinasta, Loimaalta tai Salosta. Projektet Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke arrangerar en[...]
|
||||
Liikunnan ja ruoan testialustapalvelut: Yhteiskehittämisellä kasvua! -tilaisuus Turussa ja verkossa
13:00
Liikunnan ja ruoan testialustapalvelut: Yhteiskehittämisellä kasvua! -tilaisuus Turussa ja verkossa
maalis 19 @ 13:00 – 15:30
Tervetuloa kuulemaan Liikunnan ja ruoan testialustapalvelut -hankkeen uutiset ja tutustumaan hanketoimijoiden tarjoamiin tutkimus- ja testauslaitteistoihin sekä palveluihin! Lisäksi tarjolla on tietoa yritysten ja korkeakoulujen yhteishankkeisiin saatavilla olevasta TKI-setelistä sekä Terveyskampus Turun tarjoamista mahdollisuuksista. Ilmoittaudu mukaan[...]
|
Öljykasviseminaari 2024 Loimaalla
09:00
Öljykasviseminaari 2024 Loimaalla
maalis 21 @ 09:00 – 15:00
Öljykasviseminaari 2024 – Rypsin ja rapsin viljelyalat ja satotasot nousuun -tilaisuus järjestetään torstaina 21.3. Suomen maatalousmuseo Sarkan tiloissa (Vanhankirkontie 383, Loimaa). Öljykasviseminaari kokoaa yhteen alan eri toimijat ja tarjoaa monipuolisen ajankohtaiskatsauksen niin kehittämisen, tutkimuksen kuin markkinoidenkin saralta. Vuonna[...]
|
Kekseliästä innovointia yhdessä: Ravintoloiden ruoka- ja energiahävikin vähentäminen, Turussa
12:00
Kekseliästä innovointia yhdessä: Ravintoloiden ruoka- ja energiahävikin vähentäminen, Turussa
maalis 22 @ 12:00 – 16:00
Dining Flow -hankkeen järjestämän ensimmäisen tapahtuman tarkoituksena on jakaa näkemyksiä ja tietoa, joiden avulla pääsemme eteenpäin. Henri Alén, yrittäjä ja keittiömestari, saapuu keskustelemaan Turun kaupungin, tutkijoiden ja teollisuuden edustajien kanssa siitä, miten ruoka- ja energiajätettä[...]
Syötävän Hyvää reseptikirjan ja reality show’n ensi-ilta Uudessakaupungissa
17:30
Syötävän Hyvää reseptikirjan ja reality show’n ensi-ilta Uudessakaupungissa
maalis 22 @ 17:30 – 20:00
Perjantaina 22. maaliskuuta järjestämme reseptikirjan julkaisun ja tuotekehityksen ”reality-show’n”, Syötävän Hyvää, ensi-illan. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan juhlimaan Vakka-Suomen elintarviketeollisuusalaa, kestävää kehitystä, kierrätystä, ruokainnovaatioita, tuotekehitystä, yhteistyötä, monikulttuurisuutta, monikielisyyttä ja makuja eri puolilta maailmaa! Julkaisemme illassa Syötävän[...]
|
Koko perheen ilmasto- ja ruokamessut, Nousiainen
10:00
Koko perheen ilmasto- ja ruokamessut, Nousiainen
maalis 23 @ 10:00 – 13:00
Koko perheelle sopivilla Ilmasto- ja lähiruokamessuilla Nouste-areenalla paljon ohjelmaa ja pisteitä kierreltäväksi! Paikalla muun muassa lähiruokabuumin edelläkävijä, Junnut kokkaa -keittokirjan kirjoittanut ruoka-ammattilainen Pasi Kuronen, jonka Lasten kokkaus-pisteessä valmistetaan pitsoja hävikkiraaka-aineista. Nousiaisten lukion pop up -kahviosta[...]
|
|||
Aamukahvitilaisuus – kiertotalous, Turussa
09:00
Aamukahvitilaisuus – kiertotalous, Turussa
maalis 26 @ 09:00 – 10:30
Tervetuloa WiseFood-hankkeen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana maaliskuussa on kiertotalous. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Aamukahvitilaisuuden teemana on kiertotalous, ja kuulemme eri yritysten esimerkkejä teemaan liittyen. Aamu tarjoaa oivan tilaisuuden verkostoitua muiden[...]
|
Tilaa suodatettu kalenteri