Tapahtumakalenteriin olemme koonneet eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille.

Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.

 

ma ti ke to pe la su
1
2
3
Fermentointi – kombuchaa, kefiiriä & säilöntää -kurssi
Fermentointi – kombuchaa, kefiiriä & säilöntää -kurssi
syys 3 – syys 4 Koko päivä
Fermentointi – kombuchaa, kefiiriä & säilöntää -kurssi @ Raseko, Naantali
Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Järjestämme Fermentointi – kombuchaa, kefiiriä & säilöntää -kurssin Naantalissa 3. – 4.9.2019. Fermentointi eli hapattaminen on maitohappokäymisellä säilömistä. Se sopii vaikka mihin, mm.[...]
4
Turun kaupungin ruokapalvelu- ja elintarvikehankinnat -webinaarit 12.8. ja 4.9. 14:00
Turun kaupungin ruokapalvelu- ja elintarvikehankinnat -webinaarit 12.8. ja 4.9.
syys 4 @ 14:00 – 15:15
Turun kaupungin ruokapalvelu- ja elintarvikehankinnat -webinaarit 12.8. ja 4.9.
MAHVA -hanke järjestää syksyllä kaksi webinaaria, joissa pureudutaan Turun kaupungin ruokapalvelu- ja elintarvikehankintoihin. Ensimmäisessä webinaarissa Turun kaupungin palvelupäällikkö Suvi Haukioja kertoo heidän keväällä tekemästään ruokapalveluiden kilpailutuksesta vastuullisuuskriteereitä hyödyntäen. Toinen webinaari on tyypiltään vuorovaikutteinen, jossa Suvi[...]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Food – following traditions of the body and mind 08:00
Food – following traditions of the body and mind
syys 13 @ 08:00 – syys 14 @ 22:00
Food - following traditions of the body and mind @ Harmoonikum in Viimsi and Ajaveski in Jõelähtme
Outdoor Leader -hankkeen  opintomatka: Haluaisitko tehdä perinteistä ruokaa ja perinteisiä astioita virolaiseen tyyliin? Leader Varsin Hyvän FinEst -hankkeen yhteistyökumppani Leader Pohja-Harju järjestää kahden päivän työpajan aiheena perinteinen ruuanvalmistus (mm. fermentointi) ja keramiikka-astiat ruuan valmistuksessa. Workshop-kielet[...]
Artesaaniruoan SM-kilpailut, Jyväskylä 09:00
Artesaaniruoan SM-kilpailut, Jyväskylä
syys 13 @ 09:00 – syys 14 @ 22:00
Artesaaniruoan SM-kilpailut, Jyväskylä @ JAMK, Dynamo
Tuotekilpailu on suunnattu kaikille Pohjoismaiden ja Baltian maiden elintarviketuotteita valmistaville yrityksille, jotka käyttävät paikallisista raaka-aineita, eivätkä sisällytä tuotteisiinsa synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita. Kilpailun säännöt on laatinut Artesaaniruoka Suomessa ry, joka on myös yksi kilpailun[...]
14
Osta tilalta 14.9. 09:00
Osta tilalta 14.9.
syys 14 @ 09:00 – 15:00
Osta tilalta 14.9.
Osta tilalta –päivä 14.9. -päivä mahdollistaa tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen Osta tilalta! -päivänä juhlitaan ruoan tuottajia ja lähiruokaa ympäri Suomea. Päivän aikana voit tutustua maatilojen toimintaan ja ruoantuottajiin sekä ostaa tuoreita raaka-aineita suoraan tiloilta.  Moni[...]
15
16
17
Opintomatka Kemiönsaarella 10:00
Opintomatka Kemiönsaarella
syys 17 @ 10:00 – 16:30
Opintomatka Kemiönsaarella @ Kemiönsaari
Tervetuloa tutustumaan kemiönsaarelaisiin matkailualan yrityksiin sekä vaihtamaan ajatuksia ja kuulumisia Paraisten, Salon ja Kemiönsaaren alueen matkailuasioihin liittyen! Matkan aikana kuulet monipuolisesti yrittäjätarinoita yhteistyön eri muodoista ja sen merkityksestä, tutustut kemiönsaarelaisiin matkailuelämyksiin sekä tapaat paljon alueella[...]
Maatalousmuseo Saran Ruokaseminaari 14:00
Maatalousmuseo Saran Ruokaseminaari
syys 17 @ 14:00 – 16:30
Maatalousmuseo Saran Ruokaseminaari @ Suomen maatalousmuseo Sarka
TERVETULOA Suomen maatalousmuseo Saran RUOKASEMINAARIIN ti 17.9.2019 klo 14.00–16.30 Tule keskustelemaan ruuan alkuperästä ja kotimaisuudesta! Mikä merkitys kotimaisella ruoalla ja ruoantuotannolla on vuonna 2019? Miten kuluttajat suhtautuvat kotimaiseen ruokaan ja mikä rooli paikalla on kuluttajien[...]
18
19
Ratkaisuja vesiteknologian haasteisiin -elintarviketeollisuus 10:00
Ratkaisuja vesiteknologian haasteisiin -elintarviketeollisuus
syys 19 @ 10:00 – 17:00
Ratkaisuja vesiteknologian haasteisiin -elintarviketeollisuus @ ICT-talo auditorio Gamma
Työpajan tavoitteena on: – kehittää ratkaisuja elintarvikealan vesiteknologisiin haasteisiin – tuoda yhteen elintarvike- ja vesialan yrityksiä sekä vesialan asiantuntijoita – luoda uutta ja innovatiivista yhteistyötä ja toimintaa Työpajaan ovat tervetulleita niin pienet, kuin suuretkin elintarvikealan[...]
20
21
22
23
24
25
26
27
Sienikurssi 13:00
Sienikurssi
syys 27 @ 13:00 – 16:00
Sienikurssi @ Isontuvan Jäätelö Oy
SIENIKURSSI PERJANTAINA 27.9.2019 KLO 13-16 Päivi Lehtonen (Perinnepata) tulee pitämään sienikurssin myymälällemme perjantaina 27.9. alkaen klo 13. Keskustellaan sienistä ja niiden tunnistamisesta havaintosienten ja kirjojen avulla ensin, ja sitten lähdemme maastoon katsomaan mitä sieltä oikein[...]
28
29
30