Tapahtumakalenteriin olemme koonneet eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille.

Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.

 

ma ti ke to pe la su
1
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää? 09:30
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää?
maalis 1 @ 09:30 – 15:00
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää? @ Ammattiopisto Livia, Tuorla
”Tulevaisuus lautasella – täsmäravintoa vai fiilissafkaa?” Valtakunnallinen tulevaisuuspäivä 1.3.2019 klo 9.30 – 15.15 Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipisteessä (Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö) 9.30 Smoothie ja lähtölaukaus tulevaisuuteen, Ammattiopisto Livia 10.00 Niko Honkanen, Mimi´s Kotipellon puutarha Kasvihuonetuotannon[...]
2
3
4
5
Arkiruoka murroksessa -tilaisuus 13:00
Arkiruoka murroksessa -tilaisuus
maalis 5 @ 13:00 – 17:00
Arkiruoka murroksessa -tilaisuus @ Forum Marinum
Miten hyödyntää kuluttajaymmärrystä uusien kestävien arkiruokaratkaisujen kehityksessä ja markkinoinnissa? Tule kuulemaan, miten kuluttajaymmärrystä tuotetaan ja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämiseen Innotorin tilaisuuteen ”Arkiruoka murroksessa”. Fazer Lifestyle Foodsilta saadaan aiheeseen teollisuuden näkökulma Fazer Yosa Oat Block casen avulla.[...]
6
7
8
9
10
11
12
Lammaspaimenlomat -info 12:00
Lammaspaimenlomat -info
maalis 12 @ 12:00 – 16:30
Lammaspaimenlomat -info @ Haukkalan juhlatilat
Onko sinulla vuokramökki, jonka ympärys kaipaisi maisemanhoitoa? Tai lampaita, jotka tarvitsevat lisälaidunta? Tule Haukkalan juhlatiloille Saloon tiistaina 12.3. klo alkaen 12.00 saamaan tietoa, mitä hyötyä maisemanhoidosta on maaseudulle ja miten maisemanhoidosta saataisiin tuottoisaa toimintaa. Infotilaisuudessa[...]
13
14
15
16
17
18
19
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin 09:00
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin
maalis 19 @ 09:00 – 15:00
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin @ Raision seudun koulutuskuntayhtymä /Raseko
Ravintolakokki, biologi Päivi Lehtosen johdolla tutustumme mm. herneen, härkäpavun, hampun, kvinoan, lupiinin ja speltin käyttöön ammattikeittiöissä ja valmistamme matalan jalostusasteen raaka-aineista (rouheista, jauhoista, hiutaleista ja kokonaisista siemenistä) monipuolisia herkkuja. Tilaisuus on maksuton ja se on[...]
20
21
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta? 16:45
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta?
maalis 21 @ 16:45 – 20:00
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta? @ Laitilan kaupungintalo
Turvallisuus ja jäljitettävyys voisivat olla maailmalla suomalaisen ruoan valtteja, joiden avulla alan yritysten kannattavuus voisi parantua. Aina ei kuitenkaan pärjätä pelkillä tarinoilla, vaan tarvitaan dataa. Tule kuulemaan, miksi uskomukset pitää vahvistaa faktoilla ja esimerkkejä, miten[...]
22
Opintomatka paikallisen kalan äärelle Kemiönsaareen 08:00
Opintomatka paikallisen kalan äärelle Kemiönsaareen
maalis 22 @ 08:00 – 15:30
Opintomatka paikallisen kalan äärelle Kemiönsaareen
Tervetuloa mukaan kala-aiheiselle opintomatkalle Kemiönsaareen perjantaina 22.3. Matkalla tutustutaan Kasnäsissa sijaitsevan Salmonfarmin toimintaan, nautitaan kalapöydästä Kasnäsin kylpylässä ja takaisintulomatkalla piipahdetaan Holmbergs Fisk yrityksessä. Matkalle mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta ja se on osallistujille maksuton pl. lounas.[...]
23
Ruokaa vaeltajille I 09:00
Ruokaa vaeltajille I
maalis 23 @ 09:00 – 15:00
Ruokaa vaeltajille I @ Axxell, Parainen
Haluatko olla mukana luomassa Pyhän Olavin merireitin vaeltajille todella mukavan kokemuksen? Haluatko kasvattaa tulojasi? Tartu tilaisuuteen, ja osallistu lyhyelle kurssille, jotta voit palvella vaeltajia jo tänä keväänä. Järjestämme tiedotustilaisuudet, joissa käydään läpi kaikki mitä on[...]
24
25
26
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä – Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita? 13:30
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä – Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita?
maalis 26 @ 13:30 – 17:00
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä - Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita? @ Hotel Stallbacken
Infotilaisuus ruoan tuotteistamisesta matkailun paketoinnin yhteydessä 26.3.2019 klo 13.30– 17 Hotel Stallbacken, Grännäsintie 14 Nauvo Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista alla olevan linkin kautta https://www.lyyti.in/matupplevelser_ruokaelamykset Ohjelma: Tervetuloa Välkommen, Margot Wikström, Hankevastaava[...]
27
Ruokaa vaeltajille II 15:00
Ruokaa vaeltajille II
maalis 27 @ 15:00 – 19:00
Ruokaa vaeltajille II @ Paraisten kaupungintalo
Toinen tapaaminen, keskiviikkona 27.3.2019 klo 15–19 Paraisten kaupungintalon kokoustila Skanssissa Toisen tapaamisen sisältö on teoreettisempi. Saat tietoa yrittäjyydestä, elintarvikelainsäädännöstä sekä kirjanpidosta, ja verotuksesta. Saat myöskin kuulla kokemuksia elämysmatkailu-yrittäjältä ja kotiruokailun mahdollisuuksista matkailussa. Paikan päällä tiedottajina[...]
28
29
30
31