Här finns händelsekalendern dit vi har samlat evenemang anordnade av olika organisationer. Det kan vara allt ifrån utbildningar och studieresor ämnade för nystartare till redan etablerade livsmedelsföretag.

En mera exakt beskrivning samt anmälningsanvisningar får du genom att klicka på evenemanget.

 

ma ti ke to pe la su
1
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää? 09:30
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää?
maalis 1 @ 09:30 – 15:00
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää? @ Ammattiopisto Livia, Tuorla
”Tulevaisuus lautasella – täsmäravintoa vai fiilissafkaa?” Valtakunnallinen tulevaisuuspäivä 1.3.2019 klo 9.30 – 15.15 Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipisteessä (Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö) 9.30 Smoothie ja lähtölaukaus tulevaisuuteen, Ammattiopisto Livia 10.00 Niko Honkanen, Mimi´s Kotipellon puutarha Kasvihuonetuotannon[...]
2
3
4
5
Arkiruoka murroksessa -tilaisuus 13:00
Arkiruoka murroksessa -tilaisuus
maalis 5 @ 13:00 – 17:00
Arkiruoka murroksessa -tilaisuus @ Forum Marinum
Miten hyödyntää kuluttajaymmärrystä uusien kestävien arkiruokaratkaisujen kehityksessä ja markkinoinnissa? Tule kuulemaan, miten kuluttajaymmärrystä tuotetaan ja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämiseen Innotorin tilaisuuteen ”Arkiruoka murroksessa”. Fazer Lifestyle Foodsilta saadaan aiheeseen teollisuuden näkökulma Fazer Yosa Oat Block casen avulla.[...]
6
7
8
9
10
11
12
Lammaspaimenlomat -info 12:00
Lammaspaimenlomat -info
maalis 12 @ 12:00 – 16:30
Lammaspaimenlomat -info @ Haukkalan juhlatilat
Onko sinulla vuokramökki, jonka ympärys kaipaisi maisemanhoitoa? Tai lampaita, jotka tarvitsevat lisälaidunta? Tule Haukkalan juhlatiloille Saloon tiistaina 12.3. klo alkaen 12.00 saamaan tietoa, mitä hyötyä maisemanhoidosta on maaseudulle ja miten maisemanhoidosta saataisiin tuottoisaa toimintaa. Infotilaisuudessa[...]
13
14
15
16
17
18
19
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin 09:00
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin
maalis 19 @ 09:00 – 15:00
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin @ Raision seudun koulutuskuntayhtymä /Raseko
Ravintolakokki, biologi Päivi Lehtosen johdolla tutustumme mm. herneen, härkäpavun, hampun, kvinoan, lupiinin ja speltin käyttöön ammattikeittiöissä ja valmistamme matalan jalostusasteen raaka-aineista (rouheista, jauhoista, hiutaleista ja kokonaisista siemenistä) monipuolisia herkkuja. Tilaisuus on maksuton ja se on[...]
Haloo maaseutu! -viestintäseminaari 12:00
Haloo maaseutu! -viestintäseminaari
maalis 19 @ 12:00 – 18:15
Haloo maaseutu! -viestintäseminaari @ Valtion Virastotalo
Ilmoittaudu nyt mukaan maksuttomaan viestintäseminaariin, jossa luvassa viestintää, tarinallistamista ja vaikuttavuutta. Ilmoittautumislinkki: https://goo.gl/forms/jHq5w4IE6gs0e5ki1 Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maaseudun kehittämisen viestinnästä kiinnostuneille. Mikä ihmeen maaseutu? 95 prosenttia Suomesta on maaseutua! Mitä jos 95 prosenttia somesta olisi[...]
20
21
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta? 16:45
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta?
maalis 21 @ 16:45 – 20:00
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta? @ Laitilan kaupungintalo
Turvallisuus ja jäljitettävyys voisivat olla maailmalla suomalaisen ruoan valtteja, joiden avulla alan yritysten kannattavuus voisi parantua. Aina ei kuitenkaan pärjätä pelkillä tarinoilla, vaan tarvitaan dataa. Tule kuulemaan, miksi uskomukset pitää vahvistaa faktoilla ja esimerkkejä, miten[...]
22
Opintomatka paikallisen kalan äärelle Kemiönsaareen 08:00
Opintomatka paikallisen kalan äärelle Kemiönsaareen
maalis 22 @ 08:00 – 15:30
Opintomatka paikallisen kalan äärelle Kemiönsaareen
Tervetuloa mukaan kala-aiheiselle opintomatkalle Kemiönsaareen perjantaina 22.3. Matkalla tutustutaan Kasnäsissa sijaitsevan Salmonfarmin toimintaan, nautitaan kalapöydästä Kasnäsin kylpylässä ja takaisintulomatkalla piipahdetaan Holmbergs Fisk yrityksessä. Matkalle mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta ja se on osallistujille maksuton pl. lounas.[...]
23
Ruokaa vaeltajille I 09:00
Ruokaa vaeltajille I
maalis 23 @ 09:00 – 15:00
Ruokaa vaeltajille I @ Axxell, Parainen
Haluatko olla mukana luomassa Pyhän Olavin merireitin vaeltajille todella mukavan kokemuksen? Haluatko kasvattaa tulojasi? Tartu tilaisuuteen, ja osallistu lyhyelle kurssille, jotta voit palvella vaeltajia jo tänä keväänä. Järjestämme tiedotustilaisuudet, joissa käydään läpi kaikki mitä on[...]
24
25
26
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä – Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita? 13:30
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä – Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita?
maalis 26 @ 13:30 – 17:00
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä - Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita? @ Hotel Stallbacken
Infotilaisuus ruoan tuotteistamisesta matkailun paketoinnin yhteydessä 26.3.2019 klo 13.30– 17 Hotel Stallbacken, Grännäsintie 14 Nauvo Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista alla olevan linkin kautta https://www.lyyti.in/matupplevelser_ruokaelamykset Ohjelma: Tervetuloa Välkommen, Margot Wikström, Hankevastaava[...]
27
Ruokaa vaeltajille II 15:00
Ruokaa vaeltajille II
maalis 27 @ 15:00 – 19:00
Ruokaa vaeltajille II @ Paraisten kaupungintalo
Toinen tapaaminen, keskiviikkona 27.3.2019 klo 15–19 Paraisten kaupungintalon kokoustila Skanssissa Toisen tapaamisen sisältö on teoreettisempi. Saat tietoa yrittäjyydestä, elintarvikelainsäädännöstä sekä kirjanpidosta, ja verotuksesta. Saat myöskin kuulla kokemuksia elämysmatkailu-yrittäjältä ja kotiruokailun mahdollisuuksista matkailussa. Paikan päällä tiedottajina[...]
28
Digillä tehoa tuotantoon ja kannattavuutta ruokaketjuun 17:00
Digillä tehoa tuotantoon ja kannattavuutta ruokaketjuun
maalis 28 @ 17:00 – 20:00
Digillä tehoa tuotantoon ja kannattavuutta ruokaketjuun @ Salon IoT-Campus, Kokoustila University 1 | Salo | Suomi
Aika: Torstaina 28.3.2019 klo 17.00 – 20.00 Paikka: Salon IoT-Campus, Joensuunkatu 7. Kokoustila University 1. Kenelle: Alkutuottajat, raaka-ainetoimittajat ja elintarvikejalostajat Yritysten kasvaessa pitää keskittyä tekemään päätöksiä ja hyödyntää päätösten valmistelua varten teknologiaa. Mittaus- ja automaatiotekniikan[...]
29
30
31