Här finns händelsekalendern dit vi har samlat evenemang anordnade av olika organisationer. Det kan vara allt ifrån utbildningar och studieresor ämnade för nystartare till redan etablerade livsmedelsföretag.

En mera exakt beskrivning samt anmälningsanvisningar får du genom att klicka på evenemanget.

 

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
Lähiruoan iltakoulu 17:30
Lähiruoan iltakoulu
marras 6 @ 17:30 – 21:00
Lähiruoan iltakoulu @ Hintsan vintti | Suomi
Kuinka kunta voi hyötyä lähiruoasta? Miksi lähiruokaa tulee suosia ja ennen kaikkea: kuinka se tehdään? Julkisten ruokapalveluiden elintarvikehankintojen arvo on vuosittain yli 300 miljoonaa euroa. Monessa kunnassa keskustellaan lähiruoan tarjonnan lisäämisestä ja kotimaisten raaka-aineiden käytöstä[...]
7
Ammattimatka Skotlantiin, Edinburghin alueelle 09:00
Ammattimatka Skotlantiin, Edinburghin alueelle
marras 7 @ 09:00 – marras 10 @ 15:00
Ammattimatka Skotlantiin, Edinburghin alueelle @ Edinburgh | Skotlanti | Yhdistynyt kuningaskunta
Tiedolla ja osaamisella kasvuun -hanke järjestää alueensa elintarvikealan pk-yrityksille ammattimatkan Skotlantiin, Edinburghin alueelle. Matkan aikana tutustumme paikalliseen elintarviketuotantoon sekä skotlantilaiseen ruokakulttuuriin. Alustava matkaohjelma (pidätämme oikeuden muutoksiin): keskiviikko 7.11.2018 Lento Helsinki – Tukholma – Edinburgh klo[...]
8
Mehiläishoidon sivutuotteet -tilaisuus 15:00
Mehiläishoidon sivutuotteet -tilaisuus
marras 8 @ 15:00 – 21:00
Mehiläishoidon sivutuotteet -tilaisuus @ Pyhäjärvi-instituutti | Suomi
MEHILÄISHOIDON SIVUTUOTTEET Tervetuloa mehiläishoidon sivutuotetilaisuuteen ja -työpajaan Paikka: Pyhäjärvi-instituutti (Sepäntie 7, 27500 Eura) Aika: To 8.11.2018 klo 15–21 – kuhnuritoukkien kerääminen ja kauppakunnostaminen – siitepölyn kerääminen, kauppakunnostus ja käyttö – propoliksen kerääminen, kauppakunnostus ja käyttö[...]
9
Mehiläishoidon sivutuotteet -työpaja 09:00
Mehiläishoidon sivutuotteet -työpaja
marras 9 @ 09:00 – 15:00
Mehiläishoidon sivutuotteet -työpaja @ Euran Pirtti | Suomi
TYÖPAJA Paikka: Euran Pirtti (Sorkkistentie 8, 27510 Eura) Aika: Pe 9.11.2018 klo 9‒15 – ruokaa kuhnuritoukista ja siitepölystä (Keittiömestari Pasi Kuronen mentorina) – propolisuutteen valmistaminen, propolis elintarvikkeissa Tilaisuuden asiantuntijana toimii projektipäällikkö Anneli Salonen Suomen Mehiläishoitajain[...]
10
11
12
13
Hinnoitteluvalmennus pienille elintarvikealan yrityksille 12:00
Hinnoitteluvalmennus pienille elintarvikealan yrityksille
marras 13 @ 12:00 – 16:00
Hinnoitteluvalmennus pienille elintarvikealan yrityksille @ Kokoushotelli Linnasmäki | Turku | Suomi
Tervetuloa Tiedokas-hankkeen järjestestämään varsinaissuomalaisille, satakuntalaisille, hämäläisille ja pirkanmaanlaisille elintarvikealan yrityksille suunnattuun hinnoitteluvalmennukseen! Tilaisuus järjestetään Turussa Kokoushotelli Linnasmäessä tiistaina 13.11 klo 12–16. Kouluttajana toimii pitkän linjan talouden ja yrittäjyyden asiantuntija Timo Toivanen TT Valmennuksesta. Koulutuksessa käsitellään[...]
14
15
Tuote-esittelytilaisuus 17:00
Tuote-esittelytilaisuus
marras 15 @ 17:00 – 18:30
Tuote-esittelytilaisuus @ Ravintola Taito | Turku | Suomi
Kauppiastapahtuma ja tuote-esittelytilaisuus elintarvikealan yrityksille 15.11. 17-18:30, Ravintola Taito, Turku Järjestämme tuote-esittely ja yhteistyötilaisuuden elintarvikealan yrityksille ja kaupan edustajille. Tilaisuus mahdollistaa uusien asiakkuuksien solmimisen ja oman toiminnan markkinoimisen suoraan kaupan edustajille. Tilaisuuden kutsu on lähtenyt[...]
16
17
18
19
20
21
22
Luonnontuotepäivät Turussa 09:00
Luonnontuotepäivät Turussa
marras 22 @ 09:00 – marras 23 @ 15:00
Luonnontuotepäivät Turussa @ Virastotalo | Turku | Suomi
Valtakunnalliset luonnontuotepäivät pidetään Turussa 22.-23.11.2018. Luonnontuotealan perinteisessä tapahtumassa tarkastellaan tällä kertaa erityisesti luonnontuotealaa osana ruokasektoria. Monipuolisen seminaariosuuden teemoja ovat alan ajankohtaisasiat, toimitusketjut luonnosta jalostukseen ja kauppaan, kuluttajalähtöinen tuotekehitys, luonnontuotteiden tuoma lisäarvo sekä ruokaelämykset ja -matkailu.[...]
23
Artesaaniruokapäivät / Mathantverksdagar 11:00
Artesaaniruokapäivät / Mathantverksdagar
marras 23 @ 11:00 – marras 24 @ 16:00
Artesaaniruokapäivät / Mathantverksdagar @ Hotel Tegel, Fiskars | Suomi
Kustens mat ordnar Mathantverksdagar – Artesaaniruokapäivät 23-24.11.2018 på Hotel Tegel i Fiskars. Mathantverksdagarna är samtidigt projektet Kustens mats slutseminarium. Välkommen! Programmet hittar du här https://www.novia.fi/kustensmat/home/mathantverksdagarfiskars/ Anmälningstid: Anmälan till dagarna är öppen 8.10-5.11.2018. Anmäl dig via[...]
24
25
26
27
Skördefestträffen Sadonkorjuujuhlatreffit 13:00
Skördefestträffen Sadonkorjuujuhlatreffit
marras 27 @ 13:00 – 17:00
Skördefestträffen Sadonkorjuujuhlatreffit @ Nagu Nauvo | Suomi
Skördefestträffen 27.11.2018 kutsu fi Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen miltä tulevaisuuden sadonkorjuujuhla näyttää? Onko sinulla ohjelmanumeroehdotuksia? Haluatko yhteistyötä tekemällä houkutella entistä enemmän kävijöitä? Oletko miettinyt miksi sadonkorjuujuhla on onnistunut niin hyvin Ahvenenmaalla? Mitä sinä haluaisit[...]
28
29
Tuottava maaseutu 2030 – “sikaa vai sirkkaa?” 12:00
Tuottava maaseutu 2030 – “sikaa vai sirkkaa?”
marras 29 @ 12:00 – 15:30
Tuottava maaseutu 2030 - “sikaa vai sirkkaa?” @ Maatalousmuseo Sarka | Suomi
Katsothan seminaarin ohjelman ja ilmoittautumistiedot tästä: Kiertotalous-seminaari
30