Koska:
28.3.2019 @ 17:00 – 20:00
2019-03-28T17:00:00+02:00
2019-03-28T20:00:00+02:00
Missä:
Salon IoT-Campus, Kokoustila University 1
Joensuunkatu 7
24100 Salo
Suomi
Yhteystiedot:
Hilkka Halla
050 526 2081
Digillä tehoa tuotantoon ja kannattavuutta ruokaketjuun @ Salon IoT-Campus, Kokoustila University 1 | Salo | Suomi

Aika: Torstaina 28.3.2019 klo 17.00 – 20.00
Paikka: Salon IoT-Campus, Joensuunkatu 7. Kokoustila University 1.
Kenelle: Alkutuottajat, raaka-ainetoimittajat ja elintarvikejalostajat

Yritysten kasvaessa pitää keskittyä tekemään päätöksiä ja hyödyntää päätösten valmistelua varten teknologiaa. Mittaus- ja automaatiotekniikan avulla voidaan pitkienkin etäisyyksien päästä saada tietoa viljelytoimien aikatauluttamiseksi. Samalla säästetään työaikaa, energiaa ja ympäristöä. Kannattava yritys pystyy tekemään resurssitehokkaasti yhä vähemmällä yhä enemmän, kun teknologian avulla ratkaistaan yritykselle oleellisia asioita.
Aiheesta alustavat Heikki Aro, HKScan Oy, Jari Hakkarainen Datasense Oy ja Olli-Pekka Ruponen Toivon tila. Tilaisuudessa on myös paneelikeskustelu, jossa osallistujien kysymyksien pohjalta keskustelemassa lisäksi pankin edustaja ja vilja-alan monitoimiyrittäjä.

Tilaisuuden järjestää Kuluttajat ruokatalouden keskiössä (KulTa)- hanke