Opintie 4
Naantali
Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava!
Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista?
Järjestämme Fermentointi – kombuchaa, kefiiriä & säilöntää -kurssin Naantalissa 3. – 4.9.2019. Fermentointi eli hapattaminen on maitohappokäymisellä säilömistä. Se sopii vaikka mihin, mm. hapanmaitotuotteiden valmistukseen ja vihannesten säilömiseen.
Elintarvikejalostajan ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kahden päivän fermentointikurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kurssilla kouluttaa Maija Salo, joka toimii yrittäjänä bageri Å:ssa ja on intohimoinen fermentoija!
Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota pikaisesti yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi kurssille!