Koska:
7.2.2019 @ 14:00 – 18:00
2019-02-07T14:00:00+02:00
2019-02-07T18:00:00+02:00
Missä:
Maaseutuoppilaitos Livia
Tuorlantie
Kaarina
Suomi
Yhteystiedot:
Leena Erälinna
040 6847450
Jakamistalous – uusia mahdollisuuksia elintarvikealalle @ Maaseutuoppilaitos Livia | Suomi

Jakamistalous – uusia mahdollisuuksia elintarvikealalle
Aika: to 7.2.2019 klo 14 – 18
Paikka: Auditorio, Ammattiopisto Livia, Tuorlantie 1, Kaarina

Jakamistalous rynnii vauhdilla elintarvikemarkkinoille, omenapuun voi jo nyt vuokrata, vihanneksia viljellä tai kesäpossun kasvattaa yhdessä muiden kanssa. Iltapäivän aikana pureudutaan siihen, miten jakamis-talouden malleja voi laajemmin hyödyntää elintarvikealan yrityksissä. Jakamistalous on tapa jakaa, lainata tai vuokrata tuotteita ja omaa osaamistaan.

Iltapäivän lopuksi perehdytään joukkorahoituksen mahdollisuuksiin. Rahoitus on keskeinen, muttei ainoa tekijä, jota yritykset lähtevät sillä tavoittelemaan. Joukkorahoitukseen osallistuminen on yritykselle myös markkinatutkimus. Sen avulla yritys saa selvitettyä kiinnostaako tuote asiakkaita.

Ohjelma:

Tervetuloa –KulTa-hankkeen projektipäällikkö Johanna Mattila Turun yliopisto

Mikä on Uudenmaan ruoka ja miten se toimii? – Olli Repo, Foodhub manager http://uudenmaanruoka.fi/
Miten Uudenmaan ruoka toimii maatalousyrittäjän näkökulmasta? – Henrik Creutz , Malmgård www.malmgard.fi
Mitä, jos myisin tai vuokraisinkin kuluttajille sato-osuuksia?
Oma Omenapuu- konsepti – Rikard Korkman, Råback Gård http://rabackgard.fi/
Käytännön kokemuksia mehiläispesäosuuksien myymisestä – Susanna Katajainen, Wanha Liesniemi http://www.wanhaliesniemi.fi/
Omenapuiden ja pensasmustikoiden vuokraus Liviassa – Jaakko Savela, Ammattiopisto Livia

Kahvi
Joukkorahoitus, miten se toimii – lehtori Markus Suomi, Humak
Kokemuksia joukkorahoitusprosessista – Kimmo Jokinen , L’Uomu Nokka www.luomunokka.fi

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydetään ilmoittautumaan linkki: https://link.webropolsurveys.com/S/A6DBE802B57B6823 viimeistään 31.1.19 mennessä.

Lisätiedot: Leena Erälinna, leena.eralinna@utu.fi , p. 040 6847450