Koska:
19.3.2019 @ 09:00 – 15:00
2019-03-19T09:00:00+02:00
2019-03-19T15:00:00+02:00
Missä:
Raision seudun koulutuskuntayhtymä /Raseko
Opintie 4
Naantali
Yhteystiedot:
Sanna Vähämiko
040-484 3556
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin @ Raision seudun koulutuskuntayhtymä /Raseko

Ravintolakokki, biologi Päivi Lehtosen johdolla tutustumme mm. herneen, härkäpavun, hampun, kvinoan, lupiinin ja speltin käyttöön ammattikeittiöissä ja valmistamme matalan jalostusasteen raaka-aineista (rouheista, jauhoista, hiutaleista ja kokonaisista siemenistä) monipuolisia herkkuja.

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu ammattikeittiöiden edustajille. Tilaisuuden järjestää Vastuullista proteiinia pöytään-hanke.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 10.3 mennessä oheisesta linkistä
https://link.webropolsurveys.com/S/981E8F5109D91F0E

Lisätietoja tapahtumasta Sannalta, sanna.vahamiko@utu.fi tai puh 040-4843556. Mukaan mahtuu 20 nopeimmin ilmoittautunutta ja heille lähetetään lisäinfoa päivän kulusta lähempänä koulutusta.

Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin