Koska:
23.1.2018 @ 12:00 – 16:00
2018-01-23T12:00:00+02:00
2018-01-23T16:00:00+02:00
Yhteystiedot:
Sanna Vähämiko
040 484 3556
Laatu elintarvikealan yrityksessä osa 1

Elintarvikelainsäädäntö, hygienia, tuoteturvallisuus ja omavalvonta!

Laatujärjestelmät ja niiden toteuttaminen käytännössä!

Tervetuloa Tiedokas-hankkeen järjestämään varsinaissuomalaisille, satakuntalaisille, hämäläisille ja pirkanmaalaisille elintarvikealan yrityksille suunnattuun laatukoulutukseen.

Koulutus sisältää kaksi Turussa toteutettavaa lähioppimispäivää ti 23.1 ja to 15.2 klo 12–16. Tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille. Koulutukseen ei voi osallistua etäyhteydellä. Kouluttajina toimivat Mari Riuttala ja Eeva-Liisa Häkli Foodwest Oy:ltä.

Ohjelma:
Ti 23.1.2018 klo 12–16
– Elintarvikelainsäädäntö pähkinänkuoressa
– Hygieniaan ja tuoteturvallisuuteen liittyvä lainsäädäntö ja mitä se tarkoittaa käytännössä
– Ajankohtaisia määräyksiä mm. pakkausmerkinnät (elintarviketietoasetus) ja maidon ja lihan alkuperämerkinnät kuluttajapakkauksissa
– Omavalvonnan perusteet kuntoon (vaaranarviointi, kriittiset valvontapisteet, HACCP-ohjelmat, pakkausmerkinnät, tilat, henkilöstön ja materiaalien kulku, raaka-aineiden hallinta)

Koulutuspaketin hinta on 100 e / yritys (tai 50 e / päivä) sisältäen koulutuksen, materiaalit ja kahvit kaikille halukkaille yrityksen työntekijöille.

Lisätietoja koulutuksesta saat sanna.vahamiko@utu.fi tai puh. 040 484 3556.

Ilmoittautuminen viimeistään 16.1.2018 mennessä oheisen linkin kautta https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=4376

Laatu elintarvikealan yrityksessä