Tuorlantie 1
Piikkiö
”Tulevaisuus lautasella – täsmäravintoa vai fiilissafkaa?”
Valtakunnallinen tulevaisuuspäivä
1.3.2019 klo 9.30 – 15.15
Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipisteessä (Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö)
9.30
Smoothie ja lähtölaukaus tulevaisuuteen, Ammattiopisto Livia
10.00
Niko Honkanen, Mimi´s Kotipellon puutarha
Kasvihuonetuotannon mahdollisuudet tulevaisuudessa, yleistyykö lasinalainen viljely avomaaviljelyn kustannuksella?
10.30
Alexander Trivedi, Aitoa arkiruokaa -blogi
Mitkä ovat tämä hetken ruoanlaiton trendejä, entä vuonna 2030?
Boostia maataloustuotteiden jatkojalostamiseen
11.00
Taistelu Alexander vst. Niko
11.30-12.30
Erikoiskasvipainotteinen omakustanteinen lounas Tuorlaan Tähkässä, tarjolla myös sirkkaleipää
12.30
Heidi Rinne, Ruohonjuuri -kauppaketju
Mitä kuluttajat ostavat erikoisliikkeestä?
Onko suomalaisille tuotteille tulevaisuudessa kysyntää?
13.00
Laura Forsman, UTU
Miten ruoan kuluttaminen muuttuu tulevaisuudessa?
13.30
Marjo Keskitalo, Luke, FutureCrops -hanke
Miten ruuan tuottamisen tavat muuttuvat?
Mikä rooli on tulevaisuudessa keruutuotteilla, pellolla ja laboratoriolla
14.00
Pieni tauko
14.15
TalkShow Laura, Heidi & Marjo
Keskustelua ajankohtaisista tulevaisuusaiheista Livian edustajien kanssa
15.00
Tervemenoa tulevaisuuteen, loppusanat, Ammattiopisto Livia