Koska:
1.3.2019 @ 09:30 – 15:00
2019-03-01T09:30:00+02:00
2019-03-01T15:00:00+02:00
Missä:
Ammattiopisto Livia, Tuorla
Tuorlantie 1
Piikkiö
Miltä ruoan tulevaisuus näyttää? @ Ammattiopisto Livia, Tuorla

”Tulevaisuus lautasella – täsmäravintoa vai fiilissafkaa?”

Valtakunnallinen tulevaisuuspäivä
1.3.2019 klo 9.30 – 15.15
Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipisteessä (Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö)

9.30
Smoothie ja lähtölaukaus tulevaisuuteen, Ammattiopisto Livia

10.00
Niko Honkanen, Mimi´s Kotipellon puutarha
Kasvihuonetuotannon mahdollisuudet tulevaisuudessa, yleistyykö lasinalainen viljely avomaaviljelyn kustannuksella?

10.30
Alexander Trivedi, Aitoa arkiruokaa -blogi
Mitkä ovat tämä hetken ruoanlaiton trendejä, entä vuonna 2030?
Boostia maataloustuotteiden jatkojalostamiseen

11.00
Taistelu Alexander vst. Niko

11.30-12.30
Erikoiskasvipainotteinen omakustanteinen lounas Tuorlaan Tähkässä, tarjolla myös sirkkaleipää

12.30
Heidi Rinne, Ruohonjuuri -kauppaketju
Mitä kuluttajat ostavat erikoisliikkeestä?
Onko suomalaisille tuotteille tulevaisuudessa kysyntää?

13.00
Laura Forsman, UTU
Miten ruoan kuluttaminen muuttuu tulevaisuudessa?

13.30
Marjo Keskitalo, Luke, FutureCrops -hanke
Miten ruuan tuottamisen tavat muuttuvat?
Mikä rooli on tulevaisuudessa keruutuotteilla, pellolla ja laboratoriolla

14.00
Pieni tauko

14.15
TalkShow Laura, Heidi & Marjo
Keskustelua ajankohtaisista tulevaisuusaiheista Livian edustajien kanssa

15.00
Tervemenoa tulevaisuuteen, loppusanat, Ammattiopisto Livia

https://www.facebook.com/events/844874605844495/