Näytä kartta
Koska:
21.3.2018 – 23.3.2018 Koko päivä
2018-03-21T00:00:00+02:00
2018-03-24T00:00:00+02:00
Missä:
Novia
Raaseporintie 9
10600 Raasepori
Suomi
Yhteystiedot:
Ann-Louise Erlund
+358 (0)44 799 8406
Öppna finländska mästerskap i mathantverk 2018/Avoin artesaaniruuan suomenmestaruuskilpailu 2018 @ Novia | Tammisaari | Suomi

Tillverkar du livsmedelsprodukter av lokala råvaror, utan syntetiska aromer,
konserveringsmedel eller färgämnen? Vill du få respons på produktens smak och andra
egenskaper? Kontrollera tävlingsklasserna och regelverket i Öppna Finska Mästerskap i
Mathantverk 2018 och anmäl din produkt till tävlingen senast 18 februari 2018!

Förutom potentiell guldglans ger tävlingen dig som mathantverkare konkret feedback
på dina produkter från erkända experter inom respektive bransch. Deltagaravgiften är 45 euro per tävlingsbidrag. Du behöver inte tävla med en ny produkt! Även etablerade produkter samt produkter som varit med och tävlat tidigare år kan delta i tävlingen!

Observera att det inom mathantverket läggs speciell vikt vid att råvarorna är lokala och
av känt ursprung, så det är viktigt att ge så mycket information om produkterna som
möjligt i samband med anmälan. Inlämningen av tävlingsbidragen sker 21.3.2018. Om
du inte själv har möjlighet att komma till Raseborg, är det möjligt att skicka bidragen per
post. Tänk också på möjligheten att skicka tävlingsbidrag med någon annan som skall till
tävlingen från din region.

Valmistatko elintarviketuotteita paikallisista raaka-aineista, ilman synteettisiä aromeja,
säilöntäaineita tai väriaineita? Haluatko palautetta tuotteen mausta ja muista
ominaisuuksista? Tarkista Avoimien Artesaaniruoan SM-kilpailujen 2018 kilpailuluokat
ja säännöt sekä ilmoita tuotteesi kilpailuun viimeistään 18. helmikuuta 2018!

Mahdollisen kullan kiillon lisäksi kilpailuun osallistumisen avulla voit saada palautetta
tuotteistasi raadilta, joka on koottu juuri tuoteryhmäsi asiantuntijoista. Osallistumismaksu on 45 euroa / tuote.

Kilpailuun saat osallistua myös tuotteilla, joilla olet kilpaillut aikaisempina vuosina.

Huomioithan, että artesaaniruuassa merkittävässä osassa ovat paikalliset raaka-aineet
sekä tunnettu alkuperä. Siksi on tärkeää, että ilmoittautuessasi jätät mahdollisimman
tarkat tiedot tuotteestasi. Kilpailutuotteet jätetään viimeistään 21.3.2018. Jos et itse
pääse kilpailupaikalle, tuotteet voi lähettää Tammisaareen postitse tai lähettää jonkun
toisen kilpailuun osallistujan matkassa.