Koska:
19.9.2019 @ 10:00 – 17:00
2019-09-19T10:00:00+03:00
2019-09-19T17:00:00+03:00
Missä:
ICT-talo auditorio Gamma
Joukahaisenkatu 3
Turku
Yhteystiedot:
Hannamaria Yliruusi
050 598 5599
Ratkaisuja vesiteknologian haasteisiin -elintarviketeollisuus @ ICT-talo auditorio Gamma

Työpajan tavoitteena on:
– kehittää ratkaisuja elintarvikealan vesiteknologisiin haasteisiin
– tuoda yhteen elintarvike- ja vesialan yrityksiä sekä vesialan asiantuntijoita
– luoda uutta ja innovatiivista yhteistyötä ja toimintaa

Työpajaan ovat tervetulleita niin pienet, kuin suuretkin elintarvikealan yritykset.

Työpajassa elintarvikeyritykset kohtaavat vesialan asiantuntijoita sekä vesialan ratkaisuja tarjoavia yrityksiä. Tilaisuudessa mietitään, miten elintarvikesektorilla vastataan tulevaisuuden haasteisiin.

Alustuspuheenvuorossaan William Stringfellow (University of the Pacific, Stockton, CA & Berkeley National Laboratory) kertoo, miten jo nyt kuivuudesta kärsivässä Kaliforniassa on lähdetty ratkaisemaan ruokaan sekä veden laatuun että riittävyyteen liittyviä ongelmia.

Tule kuuntelemaan käytännön esimerkkejä asiantuntijoilta ja varautumaan tulevaisuuteen.

Työpajan teemat ovat seuraavat:
– jätevedet
– prosessien optimointi
– riskien hallinta
– sivuvirtojen hyödyntäminen

Mikäli yrityksessänne on näihin teemoihin liittyviä haasteita tai ratkaisuja, otamme ne mielellämme työpajaan työstettäviksi. Tiedot haasteista ja ratkaisuista kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuma on suomenkielinen.

Tapahtuman jälkeen klo 17 alkaen järjestetään osallistujille avoin verkostoitumistilaisuus.

Ilmoittautuminen 5.9. mennessä tästä linkistä.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan Ratkaisuja vesiteknologian haasteisiin_19.8.2019.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Foodtech Platform Finland ja Loura-vesiverkosto.