Lisää kalenteriin
Koska:
15.11.2017 @ 17:00 – 20:00
2017-11-15T17:00:00+02:00
2017-11-15T20:00:00+02:00
Missä:
Café Vivan på Söderlångvik Gård
Amos Anderssonintie 2
25870 Dragsfjärd
Suomi
Amos Anderssonintie 2
25870 Dragsfjärd
Suomi
Yhteystiedot:
Viltstammarna blir större och det öppnar möjligheter för jaktlagen att sälja det eftertraktade köttet till allmänheten.
Det finns möjligheter för vidareutveckling av tillvaratagandet av köttet samt hela kroppen.
Veterinär Anne Woivalin och hälsoinspektör Tiina Torkkeli-
Pitkäranta berättar om förutsättningarna att sälja viltkött och vilka krav som ställs på utrymmena.
Tomas Landers berättar om verksamheten på Viltgården i Ingå.
Tid finns reserverat även för diskussion om säsongens jakt.
Det bjuds på kaffe och tilltugg!
Anmälningar senast 13.11.2017 till:
Siv Vesterlund-Karlsson: tfn: 044-7257570
e-post:siv.vesterlund.karlsson@gmail.com
Maria Pick : tfn: 050-5574225,
e-post: maria.pick@kimitoon.fi