Messuaukio 1
00520 Helsinki
Suomi
Mitkä ovat ravintola-alan kiinnostavimmat uutuudet? Minkälaista on omenatilan arkipäivä ja siiderin valmistus?
Tervetuloa mukaan ruoka-alan toimijoiden verkostoitumismatkalle 16.3.2018
Ohjelma:
klo 6:30 lähtö Veritas Stadion, Hippoksentie 6, Turku
Kyytiin pääsee myös Kaarinasta, Paimiosta, Halikosta ja Salosta. Ilmoitathan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.
klo 9:00 Gastro, Helsingin Messukeskus http://gastro.messukeskus.com/
Verkostoidu muiden alan ammattilaisten kanssa sopimalla tapaamisia jo etukäteen Gastro match making –palvelun kautta http://gastro.messukeskus.com/messuilla/matchmaking-gastro-2018-tapahtumassa/
Ohjelmalavalla on tietoiskuja mm. vastuullisuuden työkaluista, kuluttamisen trendeistä sekä gluteenittomasta ruokavaliosta.
Lähtö messuilta klo 13 kohti Ciderberg -yritysvierailua.
klo 14 Ciderberg, Alitalon tila (Lohja)
Alitalon tilan päätuotantosuunta on omenan viljely. Valtaosa omenoista menee ruokakauppoihin ja teollisuusomena jalostetaan tilalla viiniksi ja omenatäysmehuksi. Tutustutaan yrityksen toimintaan, juodaan kahvia ja mahdollisuus on tehdä myös tuliaisostoksia tilapuodista http://www.ciderberg.fi/ .
klo 15:30 paluumatka alkaa
klo 17:00 Veritas stadion, Hippoksentie 6, Turku
Ilmoittautuminen: 8.3. mennessä oheisen linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/19F79DBE758A3179
Rekisteröidy messuille etukäteen maksutta Gastron sivuilla http://gastro.messukeskus.com/
Retki on osallistujille maksuton ja mukaan mahtuu 35 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Matkan järjestää Yhteisillä eväillä lähiruoka kasvuun –hanke, joka toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014-2020. Hanketta rahoittaa Varsinais-Suomen ely-keskus ja Varsinais-Suomen kunnat.
Lisätietoja: johanna.mattila@utu.fi, 040 565 8121
http://vs-lähiruoka.fi/ Facebook LounaFood