Koska:
26.3.2019 @ 13:30 – 17:00
2019-03-26T13:30:00+02:00
2019-03-26T17:00:00+02:00
Missä:
Hotel Stallbacken
Grännäsintie 14 Nauvo
Yhteystiedot:
Margot Wikström
040 7350593
Ruokaelämykset osana matkailuyhteistyötä - Miten Turusta ja Porvoosta tuli ruokamatkailijoiden suosikkikohteita? @ Hotel Stallbacken

Infotilaisuus ruoan tuotteistamisesta matkailun paketoinnin yhteydessä

26.3.2019 klo 13.30– 17 Hotel Stallbacken, Grännäsintie 14 Nauvo

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista alla olevan linkin kautta https://www.lyyti.in/matupplevelser_ruokaelamykset

Ohjelma:

Tervetuloa Välkommen, Margot Wikström, Hankevastaava KulTa Projektansvarig

Ruokamatkailun uusimmat trendit. Mitä asiakkaat meiltä odottavat?

Paraisten kaupungin matkailukoordinaattori Niina Aitamurto kertoo terveiset Berliinin matkamessuilta

Uusi Eat my Turku ja Kiss my Turku -konseptit sekä yhteistyö Paraisten kanssa

Minkä tyyppisellä yrittäjien välisellä yhteistyöllä saamme tuotteemme Visit Turun online-kauppaan?
Myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja, Visit Turku

Vad är det som har hänt i Borgå? Kulinarister vallfärdar mot Borgå till och med långt ifrån. Och vad är SMAKU – en kväll, fem restauranger?

Företagare och turismexpert Birgitta Palmqvist (Birgitta Palmqvist Productions)
har varit delaktig i utvecklingen och berättar för oss vad det är som har hänt och hur det kunde ske så snabbt.

Mitä uutta voisimme täällä saaristossa tehdä näiden puhujien inspiroimana?

Yhteenveto ja kiitokset kaikille

Tilaisuuden järjestää KulTa-hanke