Helsingintie 3
24100 Salo
Suomi
Tulevaisuuden ruokailmiöt & elämys lautasella
Kuluttajien käyttäytyminen ja suhtautuminen ruokaan on muuttumassa. Syöminen ei välttämättä tarkoita vain sitä, että vatsa täytetään ruualla. Voimakkaimmin kasvussa on yksilöllisyyteen ja elämyksellisyyteen liittyvät ilmiöt kuten ruokahifistely sekä ruokaseikkailut.
Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija Sami Koponen on ns. ”foodie” eli ruokaintoilija, jonka sydäntä lähellä on tutkia ruokakulttuurin muutoksia. Puheenvuorossaan Sami kertoo ’foodiesmin’ taustoja ja nykyisyyttä ja avaa uusia näkökulmia nykyhetkeen ja tulevaan.
Tervetuloa mukaan kuulemaan ohjelman aiheista lisää! Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan http://www.yrityssalo.fi/tapahtumat/
Aika: to 10.1.2019 klo 14 – 17.00.
Paikka: Ravintola Kastu, Helsingintie 3, Salo
Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu koko ruokaketjun toimijoille: alkutuottajille, elintarvikkeiden jalostajille, ravintoloille, kahviloille, cateringyrityksille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille
Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu
Ohjelma to 10.1.2019:
Klo 14.00 Tervetuloa Ravintola Kastuun! Kastun tarina | ravintoloitsijat paikalla
Ajankohtaisia asioita ruokaketjun toimijoille Salossa | Jukka Heinonen, Yrityssalo
Elämys lautasella, olkaa hyvä! Tulevaisuuden ruokailmiöt | Sami Koponen, Helsingin yliopisto
Mathildedal – pittoreski kylä täynnä artesaaneja | Elina Rantamäki, Mathildedalin kyläleipuri
Ruokamatkailun suosio kasvussa – ruoka ratkaisee matkakohteen valinnan | Maija Pirvola, Yrityssalo
Kuluttajien rooli korostuu –jakamistalous ja joukkorahoitus elintarvikealan yrityksissä | tbc, Turun yliopiston Brahea-keskus
Klo 17.00Yhteenveto ja tilaisuuden päätös