Koska:
18.2.2020 @ 12:00 – 16:00
2020-02-18T12:00:00+02:00
2020-02-18T16:00:00+02:00
Missä:
Jokioisten tietotalo
Humppilantie 9
31600 Jokioinen
Yhteystiedot:
Riitta Kaipainen
044 3084569
Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja @ Jokioisten tietotalo

Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville.

Ohjelma:

12.00-12.30 Tervetuloa työpajaan! Luomubuumi-hankkeen ja osallistujien esittely (oma tuote mukaan)
Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus

12.30-13.00 Markkina-aukkoja luomutuotteille päivittäistavarakaupoissa
toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry

13.00-13.30 Luomutarjonnan aukot ammattikeittiösektorilla
kehittämispäällikkö Outi Vahtila, Hämeen ammattikorkeakoulu

13.30-13.45 Tutkimusartikkeleja yritystoiminnan tueksi
Sari Autio, Luomuinstituutti

13.45-14.15 Kahvitauko ja tutustumista tuotenäyttelyyn

14.15-14.45 Luomutuotteiden konseptointi – havaintoja myymäläkartoituksesta
projektipäällikkö Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

14.45-15.15 Yrityspuheenvuoro: Kokemuksia ja kommelluksia uusien tuotteiden kehitystyöstä
yrittäjä Juha Raininko, Rainingon luomutila

15.15-15.30 Keskustelua ja kokemusten vaihtoa uusien tuotteiden kehittämisestä

15.30-16.00 Elintarvikkeiden tuotekehitys, palvelut yrityksille ja tutustuminen FoodPilot tuotekehityshalliin
erikoistutkija Tuomo Tupasela, Luonnonvarakeskus

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu tapahtumaan 10.2.2020 mennessä https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/102850/lomake.html