Österretaisintie 45
21710 Korppoo
Suomi
Vaellusmenun maistiaistilaisuus Korppoon ravintola Back Pocketissa lauantaina 6.4.2019 klo 18 – 20
Pääsemme maistamaan kokki-Williamin loihtiman illallisen vaeltajalle. Luvassa on haudutettua häränposkea mukulasellerisoseella ja paahdetuilla juureksilla tai paahdettuja juureksia yrttipedillä sekä rapeaa kaalia piparjuurikastikkeella. Jälkiruoaksi saamme uuniomenaa, juureen leivottua munkkia ja kevyesti savustettua jäätelöä.
Illallisen aikana hankevastaava James Simpson kertoo Pyhän Olavin merireitistä, joka avataan jo 24.5.2019 sekä hankevastaava Margot Wikström KulTa-hankkeesta kertoo vaellusreitin ruokailumahdollisuuksista.
Paikkoja on rajoitettu määrä. Paikkavaraukset viimeistään 5.4.2019: nestor@backpocket.fi tai 0400 601 280
Tilausuuden järjestää hankkeet Pyhän Olavin merireitti ja KulTa
Provsmakning av vandringsmenyer i restaurang Back Pocket, Korpo den 6.4.2019 kl 18-20
Testsmaka och ge feedback på Back Pockets meny för vandrare. James Simpson från St Olav Watervay berättar om senaste nytt från vandringsleden, som öppnar redan 24.5. Margot Wikström från projekt KulTa berättar om maten längs leden.
Menyn: Brässerad oxkind med rotsellerikräm och rostade grönsaker eller Rostade rotsaker på bädd av örter och krispig kål serverad med pepparrots-crème. Till efterrätt serveras bakat äpple med surdegsmunk och lättrökt glass.
Begränsat antal platser. Reservera din plats senast den 5.4.2019 till: nestor@backpocket.fi eller 0400 601 280
Arrangörer är projekten St Olav Waterway och KulTa