Näytä kartta
Koska:
27.5.2018 @ 20:00 – 29.5.2018 @ 07:52
2018-05-27T20:00:00+03:00
2018-05-29T07:52:00+03:00
Missä:
Maarianhamina
Ahvenanmaa
Yhteystiedot:
Margot Wikström
040-7350593
Verkostoitumismatka Ahvenenmaalle / Studieresa till Åland   27. – 29.5.2018 @ Maarianhamina | Maarianhaminan kaupunki | Ahvenanmaa

OHJELMA:
Huomaathan, että valtaosa matkan seminaareista on ruotsiksi. Tilavierailut tulkataan suomeksi ja laivalla tapahtumat ohjelmat ovat toki suomeksi.

Sunnuntai 27.5.2018:
Kokoontuminen Viking Linen terminaalin toiseen kerrokseen klo 08.15. Lippujen jako. Laiva lähtee klo 8.45.
Kokoonnumme kokoustilaan hankkeen tarjoamalle aamiaiselle ja infotilaisuuteen.

Artesaaniruoka ja uudet elintarvikealan liiketalousmallit- info kokoushuoneessa, suomeksi

Klo 9.00 Tervetuloa! Margot Wikström
Klo 9.15 Artesaaniruoan periaatteet – mitä, miksi ja miten? Margot Wikström
Klo 10 Uudet elintarvikealan liiketalousmallit – kuluttajat mukaan toimintaan
– Johanna Mattila
Klo 11 Grune Woche 2019 – lähdenkö mukaan maaosastolle?

Klo 14.10 Laiva saapuu Maarianhaminaan
Lähdemme suoraan satamasta linja-autolla hankkeen tarjoamille yritysvierailuille:

15.00 Mattas Gårdsmejeri www.mattas.ax (n. 1 tunti)
16.30 Äppelträdgården Öfvergårds www.ofvergards.ax (n. 1 1/2 tuntia)
18.30 Tillbaka till Mariehamn (Hotell Arkipelag)

Osallistumme Get together-tapahtumaan verkostoitumaan ruoka-artesaanien kanssa.

Tilaesittelyt ovat ruotsinkieliset mutta tulkataan suomeksi paikan päällä.

Maanantai 28.5 (ruotsiksi)
08.30-09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
09.00-09.15 Tervetulosanat, Harriet Strandvik
09.15-10.45 Elämyksien aikaansaaminen – ok, wow! Lena Mossberg
10.45-11.00 TAUKO
11.00-12.00 Artesaaniruoan toimialaraadit Eldrimnerissä
– taustaa, miksi ja miten toimimme, Bodil Cornell
12.00-13.00 LOUNAS
13.00-14.30 Ruoka-artesaanituotteena Mozarella, Linda Elvingson, Ängsholmens Gårdsmejeri
Kokemuksia vesipuhveleista, Pontus Elvingson, Ängsholmens Gårdsmejeri
15.00 ILTAOHJELMA (siihen erikseen ilmoittautuneille)
Olutmaistelu Stallhagenin panimolla, illallinen Smakbyssä, bussikuljetus

Tiistai 29.5 (ruotsiksi)
08.30- 09.00 Aamukahvit
09.00-10.00 Master-kurssi myynnistä
10.00-11.00 Yrityksen profilointi
11.00-12.00 Ahvenanmaa lautasella, #axgan, Lena Brenner

Maanantain ja tiistain ohjelmat ja ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 27.4:
http://landsbygd.ax/2018/04/bordi-nordi-namnam/

Ilmoittaudu linkin kautta (ruotsiksi) seminaareihin sekä maanantain yritysvierailuille. Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa niin soita Margotille.

Erikoishintaisia hotellihuoneita on varatu Arkipelagista, missä meille tarjoillaan kuuluisa Ahvenanmaan aamiainen, Ålandsfrukosten.
Kahden hengen huone maksaa 142 €/yö ja yhden hengen huone 112 €

Ilmoittautudu Margotille viimeistään ke 25.4. Laivayhtiö tarvitsee myös syntymäaikasi.

Huomioithan ettei hankkeella ole yhteistä matkavakuutusta, vaan jokaisella tulisi olla oma vakuutus.

Tiistaina laiva (Grace) Turkuun lähtee klo 14.25 ja saapuu Turkuun klo 19.50
Laivalla saamme vielä suomennoksen päivien annista.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

KulTa-hanke tarjoaa laivamatkat, aamiaisen laivalla sekä tiedotustilaisuuden laivan kokoustiloissa ja sunnuntain yritysvierailut.
Rannikon Ruoka-hanke tarjoaa get together-tilaisuuden sekä seminaarit. Huomioithan että niihin pitää ilmoittautua http://landsbygd.ax/2018/04/bordi-nordi-namnam/
Osallistujille maksettavaksi jää yöpymiset, lounaat ja maanantain yritysvierailut.

Yhteyshenkilö: Margot Wikström
margot.wikstrom@parainen.fi 040-7350593