Mäkipääntie 25
Laitila
MUNAT SAMASSA KORISSA? Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta
Torstai 31.10.2024, klo 12-15
Willa Saloniemi (Mäkipääntie 25, Laitila)
Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja kuinka omaa toimintaa voi johtaa tiedolla?
Kutsumme kaikki elintarvikealan tuottajat ja jalostajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet osallistumaan Munat samassa korissa? -seminaariin 31. lokakuuta 2024! Seminaarissa pureudumme käytännön keinoihin, joilla yritykset voivat vahvistaa resilienssiään ja turvata toimintansa jatkuvuuden yllättävissäkin tilanteissa. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja sekä verkostoitumismahdollisuuksia, joiden kautta saat konkreettisia työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen.
Tilaisuus järjestetään idyllisessä Willa Saloniemessä Laitilassa.
Ilmoittaudu mukaan 24.10.2024 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/9952D2F6A6719BD0. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.
OHJELMA
12.00–12.20
Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohankkeen terveiset
Mervi Louhivaara, asiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti ja Henna Kyyrä, projektipäällikkö, Yrityssalo
12.20–13.05
Elintarvikeyrityksen riskienhallinta hätätilanteessa – Miten varautua pk-yrityksessä?
Jarkko Leppälä, erikoistutkija Luonnonvarakeskus (ET-RH ja Muru-hanke)
13.05–13.45 Kahvitarjoilu
13.45–14.30
Pk-yritysten avaimet tiedolla johtamiseen
Mikko Pakkasela, tutkimuspäällikkö, SAMK / Tiedolla johtamisen keskus BIC
14.30–14.45
Yrityspuheenvuoro
Riitta Saloniemi, Willa Saloniemi
14.45–15.00 Kiitos ja vapaata seurustelua
Tilaisuuden järjestää Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke. Munat samassa korissa? -seminaari toimii 2022-2024 toimineen hankkeen päätösseminaarina, jota ovat toteuttaneet Pyhäjärvi-instituutti, Turun yliopisto (2023 saakka), Yrityssalo Oy, Ukipolis Oy, Novida ammattiopisto ja lukio sekä Paraisten kaupunki.