Här finns händelsekalendern dit vi har samlat evenemang anordnade av olika organisationer. Det kan vara allt ifrån utbildningar och studieresor ämnade för nystartare till redan etablerade livsmedelsföretag.

En mera exakt beskrivning samt anmälningsanvisningar får du genom att klicka på evenemanget.

 

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
Boosting Export with Packaging – Webinar 5: Agile online testing 09:00
Boosting Export with Packaging – Webinar 5: Agile online testing
loka 6 @ 09:00 – 11:45
Boosting Export with Packaging - Webinar 5: Agile online testing
The programme is for companies who wish to expand their understanding on packaging and its role in food export. The coaching is in English and it is free of charge. The program is carried out[...]
7
8
Roskasta Gourmeeksi -webinaari: Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista 09:30
Roskasta Gourmeeksi -webinaari: Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista
loka 8 @ 09:30 – 12:00
Roskasta Gourmeeksi -webinaari: Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista
Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä perustuu tieteelliseen tietoon ihmisen moniaistisesta ruokakokemuksesta ja co-creation metodiin, jossa ruokavaikuttajat, eli keittiömestarit ja ruokabloggaajat tuovat osaamisensa mukaan konseptointi- ja[...]
9
Boosting Export with Packaging Webinar 6: Multi-sensory packaging testing for maximising sales potential 09:00
Boosting Export with Packaging Webinar 6: Multi-sensory packaging testing for maximising sales potential
loka 9 @ 09:00 – 11:00
Boosting Export with Packaging Webinar 6: Multi-sensory packaging testing for maximising sales potential
The programme is for companies who wish to expand their understanding on packaging and its role in food export. The coaching is in English and it is free of charge. The program is carried out[...]
10
11
12
13
14
Artesaaniruoan SM-kilpailut ja seminaarikokonaisuus
Artesaaniruoan SM-kilpailut ja seminaarikokonaisuus
loka 14 – loka 16 Koko päivä
Artesaaniruoan SM-kilpailut ja seminaarikokonaisuus @ Raseko
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä järjestää yhteistyössä Suomen artesaaniruoka ry:n kanssa artesaaniruoan SM-kilpailut ja seminaarikokonaisuuden 14. – 16.10.2020 Raisiossa Rasekon kampusalueella. Kilpailut järjestetään viidettä kertaa. Tänä vuonna erityisteemana on saariston ruokamatkailu. Artesaaniruoka SM-kilpailun ohessa on luvassa[...]
15
16
17
18
19
Elintarvikkeiden lähilogistiikka -keskustelutilaisuus etäyhteydellä 13:00
Elintarvikkeiden lähilogistiikka -keskustelutilaisuus etäyhteydellä
loka 19 @ 13:00 – 15:00
Elintarvikkeiden lähilogistiikka -keskustelutilaisuus etäyhteydellä
Mikä mietityttää elintarvikkeiden lähilogistiikassa? Miten asioita on edistetty muualla Suomessa? Onko olemassa jotain mallia, jota voisimme soveltaa omalla alueella? Mitä haasteita olemme kohdanneet? Miten jatkaisimme tästä eteenpäin? Keskustelun pohjaksi kuulemme lyhyen esittelyn Tilalta.fi -palvelusta. Sen[...]
20
FoodHub -Paikallisten tuottajien yhteinen verkkokauppa-alusta webinaari 15:00
FoodHub -Paikallisten tuottajien yhteinen verkkokauppa-alusta webinaari
loka 20 @ 15:00 – 16:30
FoodHub -Paikallisten tuottajien yhteinen verkkokauppa-alusta webinaari
Kemiönsaaressa testattiin viime kesänä uudenlaista lähiruoan digitaalista jakelukanavaa -foodhubia https://www.ekompi.net/ . Mallia ja oppia tähän oli saatu Uudellamaalla toimivasta Uudenmaan ruoka FoodHubista. FoodHub on paikallisten ja satokauden tuoreimpien elintarvikkeiden jakelukeskus, jonka toiminta mahdollistaa ruoan ostamisen[...]
21
Kilpailun esteet julkisissa hankinnoissa -webinaari 14:00
Kilpailun esteet julkisissa hankinnoissa -webinaari
loka 21 @ 14:00 – 15:00
Kilpailun esteet julkisissa hankinnoissa -webinaari
Webinaarissa esitellään tehdyn tutkimuksen tuloksia ja käydään läpi tilastollisen analyysin tuloksia kilpailun (vähäisestä) määrästä Suomen ja Ruotsin julkisissa hankinnoissa sekä kilpailun puutteen ja hintojen yhteyttä. Lisäksi tarkastellaan myös tapaus- ja haastattelututkimuksessa ilmenneitä syitä vähäiseen kilpailuun[...]
22
23
24
25
26
27
28
Koulujakelutuki paikallisten tuotteiden käytön vauhdittajana –webinaari 10:00
Koulujakelutuki paikallisten tuotteiden käytön vauhdittajana –webinaari
loka 28 @ 10:00 – 11:00
Koulujakelutuki paikallisten tuotteiden käytön vauhdittajana –webinaari
Koulujakelutukea voi hyödyntää paikallisten elintarvikkeiden hankinnoissa. Tuki myös kannustaa luomutuotteiden käyttöön. Tule kuulolle webinaariimme ja nappaa vinkit sekä uusimmat tiedot koulujakelutuen hyödyntämisestä. Asiantuntijana ylitarkastaja Jenni Anttila, Ruokavirasto Kuka tai ketkä voivat koulujakelutukea hakea? Mitä tarkoittaa[...]
Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely -webinaari 10:00
Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely -webinaari
loka 28 @ 10:00 – 11:00
Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely -webinaari
Webinaarissa käsitellään muun muassa ABS-lainsäädäntöä, geenivarojen merkitystä elintarvikealalla sekä esitellään teemaan liittyvä koulutuspaketti. Webinaari järjestetään 28.10.2020 klo 10-11. Se toteutetaan Zoom-yhteydellä ja ilmoittautuneille lähetetään etukäteen linkki lähetykseen. Ilmoittaudu 27.10. klo 12 mennessä: http://ty.fi/geenivarat Webinaari tallennetaan[...]
29
1. PuroMeetti 12:00
1. PuroMeetti
loka 29 @ 12:00 – 16:00
1. PuroMeetti @ Etänä tai Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä tai Mikkelissä
Kasvu ja kansainvälistyminen sujuvat paremmin yhteistyöllä. Tule verkostoitumaan 1. PuroMeettiin 29.10., yhteistyökumppanisi odottavat! Pienistä puroista suuria väyliä tuo elintarvikeyritykset yhteen ympäri Suomen ja kannustaa tekemään yhteistyötä pellolta pöytään. Nyt Covid-19 aikana tarvitaan entistäkin enemmän yhteistyötä.[...]
30
31