Här finns händelsekalendern dit vi har samlat evenemang anordnade av olika organisationer. Det kan vara allt ifrån utbildningar och studieresor ämnade för nystartare till redan etablerade livsmedelsföretag.

En mera exakt beskrivning samt anmälningsanvisningar får du genom att klicka på evenemanget.

 

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar: Potentialen i att utnyttja vildfisk i Skärgårdshavet / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 1: Saaristomeren luonnonkalan hyödyntämispotentiaali 10:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar: Potentialen i att utnyttja vildfisk i Skärgårdshavet / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 1: Saaristomeren luonnonkalan hyödyntämispotentiaali
tammi 13 @ 10:00 – 11:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar: Potentialen i att utnyttja vildfisk i Skärgårdshavet / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 1: Saaristomeren luonnonkalan hyödyntämispotentiaali
Webinaarisarja, osa 1: Saaristomeren luonnonkalan hyödyntämispotentiaali Millaista potentiaalia Saaristomerellä on kalakantojen suhteen? Voisiko vähemmän hyödynnetyistä kalalajeista, kuten särki, lahna tai vaikkapa suutari, saada kannattavia? Ohjelma Saaristomeren kalakannat Jari Raitaniemi, LUKE (esitys suomeksi) Luonnonkalan potentiaali Jari[...]
14
15
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 2: Strömmingens och vassbukens potential / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 2: Silakan ja kilohailin potentiaali 10:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 2: Strömmingens och vassbukens potential / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 2: Silakan ja kilohailin potentiaali
tammi 15 @ 10:00 – 11:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 2: Strömmingens och vassbukens potential / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 2: Silakan ja kilohailin potentiaali
Millaisia uusia innovatiivisia tuotteita silakasta ja kilohailista voikaan saada? Ohjelma Miten suomalainen haluaa kalansa sekä innovatiivisia silakkatuotteita Anu Hopia, Turun yliopisto (esitys suomeksi) Webinaarin päätteeksi käydään keskustelu. Webinaari järjestetään Zoomin kautta, linkki: https://us02web.zoom.us/j/2475416773 Meeting ID:[...]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 3: Hälsoprodukter av vildfisk / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 3: Terveystuotteita luonnonkalasta 10:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 3: Hälsoprodukter av vildfisk / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 3: Terveystuotteita luonnonkalasta
tammi 26 @ 10:00 – 11:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 3: Hälsoprodukter av vildfisk / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 3: Terveystuotteita luonnonkalasta
Millaisia terveys- ja sivutuotteita luonnonkalasta saa? Miten niitä voitaisiin hyödyntää suuremmassa määrin? Ohjelma Kalapohjaisten terveystuotteiden tuotekehittely Guy Svanbäck, Blue Products -projekti (esitys ruotsiksi) Kalan sivutuotteista terveystuotteiksi Jaakko Hiidenhovi, Luonnonvarakeskus Luke (esitys suomeksi) Webinaarin päätteeksi käydään[...]
Superhyvä-hankkeen päätöswebinaari 11:00
Superhyvä-hankkeen päätöswebinaari
tammi 26 @ 11:00 – 16:30
Superhyvä-hankkeen päätöswebinaari
Hankkeen päätteeksi järjestetään kaikille avoin, maksuton päätöswebinaari, johon on koottu parhaita paloja toteutetuista tilaisuuksista. Lisäksi esillä on hyvinvointituotteet ja ravitsemus. Miten koostaa täysipainoinen ruokavalio, johon kuuluu esimerkiksi perinteisten liha- ja maitotuotteiden tilalla erilaisia kasvispohjaisia vaihtoehtoja?[...]
27
28
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 4: Norsens potential / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 4: Kuoreen potentiaali 10:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 4: Norsens potential / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 4: Kuoreen potentiaali
tammi 28 @ 10:00 – 11:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 4: Norsens potential / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 4: Kuoreen potentiaali
Kuore on jälleen haluttua kalaa. Mitä kuoreesta voi tehdä, ja kuinka saatavuus saadaan varmistettua pidemmäksi aikaa? Ohjelma Anu Niinikorpi, Länsi-Suomen Kalatalouskeskus (esitys suomeksi) Webinaarin päätteeksi käydään keskustelu. Webinaari järjestetään Zoomin kautta, linkki: https://us02web.zoom.us/j/2475416773 Meeting ID:[...]
Vaihtoehtoja viljelykiertoon: Camelinan viljely nousuun! -webinaari 13:00
Vaihtoehtoja viljelykiertoon: Camelinan viljely nousuun! -webinaari
tammi 28 @ 13:00 – 15:00
Vaihtoehtoja viljelykiertoon: Camelinan viljely nousuun! -webinaari
Webinaarisarja ”Vaihtoehtoja viljelykiertoon” tuo tietoa Camelinan, kuminan ja öljyhampun viljelystä. Sarjan aloittaa Camelinan viljely nousuun -webinaari. WEBINAARIN OHJELMA: Tilaisuuden avaus – Elina Valkeinen, ProAgria Etelä-Suomi, ELINA II -hanke Camelinan historia – Miten kaikki alkoi Suomessa?[...]
29
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 5: Nya innovativa produkter av vildfisk / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 5: Uusia innovatiivisia tuotteita luonnonkalasta 10:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 5: Nya innovativa produkter av vildfisk / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 5: Uusia innovatiivisia tuotteita luonnonkalasta
tammi 29 @ 10:00 – 11:00
Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden webinar 5: Nya innovativa produkter av vildfisk / Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -webinaarisarja osa 5: Uusia innovatiivisia tuotteita luonnonkalasta
Nostamme esiin erilaisia kalaruokia ja muita tuotteita, joita voi tehdä luonnonkalasta. Kuivattu kala – uusi tuote Saaristomereltä Loreida Timber, Senior researcher, Estonian Maritime Academy (esitys englanniksi) Kalanmaksatuotteista Mika Halttu, Selkämeren ja Pyhäjärven kalatalousryhmä (esitys suomeksi)[...]
30
31