Här finns händelsekalendern dit vi har samlat evenemang anordnade av olika organisationer. Det kan vara allt ifrån utbildningar och studieresor ämnade för nystartare till redan etablerade livsmedelsföretag.

En mera exakt beskrivning samt anmälningsanvisningar får du genom att klicka på evenemanget.

 

ma ti ke to pe la su
1
Fermentointi -työpaja Raisiossa 14:00
Fermentointi -työpaja Raisiossa
elo 31 @ 14:00 – syys 1 @ 19:00
Fermentointi -työpaja Raisiossa @ Raseko FoodLaboratory
Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi. Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija Pääkkönen, bageri Å:n yrittäjä ja intohimoinen fermentoija sekä leipurimestari ja[...]
Infowebinaari Lähiruokapäivän 11.9. järjestäjille 18:00
Infowebinaari Lähiruokapäivän 11.9. järjestäjille
syys 1 @ 18:00 – 19:00
Infowebinaari Lähiruokapäivän 11.9. järjestäjille
Webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän 11.9. järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata elintarvikkeiden suoramyynnin ja tapahtumien elintarvikelainsäädäntöä. Kohderyhmä: Lähiruokapäivän 11.9. tapahtumanjärjestäjät, lähiruokayritykset ja muut asiasta kiinnostuneet.[...]
2
3
4
5
6
7
8
Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari 09:00
Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari
syys 8 @ 09:00 – 11:00
Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari
Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä. Webinaarin järjestävät Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää yhdessä Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohankkeen kanssa. Ilmoittautumislomake OHJELMA 09:00 Tilaisuuden avaus Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun[...]
9
10
11
Valtakunnallinen Lähiruokapäivä
Valtakunnallinen Lähiruokapäivä
syys 11 Koko päivä
Valtakunnallinen Lähiruokapäivä
Mistä ruoka tulee, mitä maatiloilla tapahtuu, millaisia tyyppejä ovat maaseudun erilaiset yrittäjät? Lähiruokapäivänä juhlistetaan ruoantuottajia, lähiruokaa ja maaseudun elämyksellisyyttä ympäri Suomea. Päivän aikana voit tutustua maaseudun mahtavaan kirjoon osaavia toimijoita. Joukossa on perinteisten maatilojen lisäksi[...]
12
13
14
15
16
KulTa -kahvit elintarvikealan yrityksille: Erotu eduksesi – panosta pakkausmerkintöihin 15:00
KulTa -kahvit elintarvikealan yrityksille: Erotu eduksesi – panosta pakkausmerkintöihin
syys 16 @ 15:00 – 15:30
KulTa -kahvit elintarvikealan yrityksille: Erotu eduksesi - panosta pakkausmerkintöihin
KulTa -hanke jatkaa elintarvikealan yrityksille suunnattua KulTa -kahvit webinaarisarjaa. Tämän kertaisen webinaarin aiheena on elintarvikkeiden pakkausmerkinnät. Lainmukaiset pakkausmerkinnät antavat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan ja ohjaavat kuluttajaa valitsemaan tuotteesi. Tervetuloa pakkausmerkintöjen pikaperehdytykseen! Asiantuntijana toimii Turun yliopiston Brahea-keskuksen[...]
17
18
19
20
21
Exporting food products to China -webinaari (eng) 10:00
Exporting food products to China -webinaari (eng)
syys 21 @ 10:00 – 11:30
Exporting food products to China -webinaari (eng)
Information sharing webinar: Exporting food products to China What kind of possibilities do Chinese markets offer for small and medium sized European food companies? What is Beijing Food Basket and what does it offer to[...]
22
23
24
25
26
27
28
29
30