Koska:
31.8.2021 @ 14:00 – 1.9.2021 @ 19:00
2021-08-31T14:00:00+03:00
2021-09-01T19:00:00+03:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Hinta:
40€
Yhteystiedot:
Tomi Aho
044 705 7461
Fermentointi -työpaja Raisiossa @ Raseko FoodLaboratory

Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi.

Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija Pääkkönen, bageri Å:n yrittäjä ja intohimoinen fermentoija sekä leipurimestari ja lehtori, kehittämisasiantuntija Tomi Aho.

Omat työvaatteet mukaan! Työpaja järjestetään ti 31.8. ja ke 1.9. kello 14-19. Ota yhteyttä kouluttaja Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti!