Millaisia terveys- ja sivutuotteita luonnonkalasta saa? Miten niitä voitaisiin hyödyntää suuremmassa määrin?
Ohjelma
Kalapohjaisten terveystuotteiden tuotekehittely Guy Svanbäck, Blue Products -projekti (esitys ruotsiksi)
Kalan sivutuotteista terveystuotteiksi Jaakko Hiidenhovi, Luonnonvarakeskus Luke (esitys suomeksi)
Webinaarin päätteeksi käydään keskustelu.
Webinaari järjestetään Zoomin kautta, linkki: https://us02web.zoom.us/j/2475416773
Meeting ID: 247 541 6773
Jos sisäänkirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä Pia Prostiin, puh. 050 338 1710
Pienimuotoinen rannikkokalastus on suurten haasteiden edessä. Tässä webinaarisarjassa tartutaan kalanjalostuksen mahdollisuuksiin, jotka voisivat tuoda lisäarvoa kalastukselle saaristossa. Webinaarit ovat kaksikielisiä ja ohjelmassa kerrotaan aina, kummalla kielellä esitykset pidetään. Kysymyksiä voi esittää sekä suomeksi että ruotsiksi. Kaikista esityksistä on saatavilla tiivistelmä toisella kielellä viimeistään samana päivänä, jolloin webinaari pidetään. Tule pelkästään kuuntelemaan tai osallistu keskusteluun!
Webinaarien järjestämisestä vastaavat Saaristomeren Unesco-biosfäärialue, Åbo Akademin Skärgårdsinstitutet ja Åbolands fiskarförbund -yhdistys yhteistyössä Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -hankkeen (Saaristomeren kalatalousryhmä) kanssa.
Lisätietoa piakkoin www.biosfar.fi-sivustolla.