Koska:
24.9.2020 @ 09:00 – 16:00
2020-09-24T09:00:00+03:00
2020-09-24T16:00:00+03:00
Missä:
Frami B
Kampusranta 9
Seinäjoki
Yhteystiedot:
Sari Kuru
0400 471225
Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 2 @ Frami B

Superhyvä-hankkeen suosittu viime syksyn tuotekehitysfoorumi saa nyt jatkoa syyskuussa 24.9 Tuotekehitysfoorumi 2 – tilaisuudella, jossa jatkamme hyvinvointituotteisiin liittyvän tuotekehitysosaamisen avaamista. Järjestämme tilaisuuden koronatilanteen salliessa paikan päällä Seinäjoella ja voit joka tapauksessa osallistua vaihtoehtoisesti myös etäyhteyksien avulla.Nyt pureudutaan entistä syvemmälle raaka-aineosaamisen, tuotekehitykseen ja valmistusteknologioihin.

Aamupäivän puheenvuoroissa kuullaan Foodwestin tuotekehitysasiantuntijoiden kooste kasvipohjaisista proteiinipitoisista erikoisraaka-aineista. Esityksessä käydään läpi mielenkiintoisia raaka-aineita ja niiden käyttötapoja sekä käyttösovelluksia esimerkkien avulla.

Finnamyl Oy on perinteisesti valmistanut perunasta perunajauhoa ja muita tärkkelysvalmisteita elintarviketeollisuudelle. Nyt yritys panostaa myös kasvipohjaisten proteiinien, mm. härkäpavun jatkojalostukseen. Toimitusjohtaja Ossi Paakki esiintyy aiheella ”Perunajauhon valmistuksesta biotehtaaseen; tärkkelysvalmisteita ja uusia kasviproteiineja hyvinvointituotteiden tuotekehitykseen”

Aamupäivän aikana kuullaan myös Leipurin Oy:n laajasta tarjonnasta ja osaamisesta sekä leipomo- että erikoistuotteisiin liittyen. Puheenvuorojen huipennuksena tarjolla Leivon Leipomon case Boltsi eli Siemenpyörykän kehitystarina – tuotekehityksen avulla menestykseen!

Raaka-ainenäyttely, tietoiskut sekä Foodwestin uusien tilojen esittely

Iltapäiväksi tilaisuuteen on koottu laaja raaka-ainenäyttely sekä tietoiskuja hyvinvointiteemaan liittyen. Näytteilleasettajina ovat erityisesti hyvinvointituotteisiin raaka-aineita ja osaamista tarjoavia yrityksiä. Näytteilleasettajat julkistetaan pikapuoliin. Mikäli näyttelyä ei pystytä järjestämään, tilalle tulevat joka tapauksessa näytteilleasettajien tietoiskut.

Foodwestin uusia tuotanto- ja tuotekehitystiloja sekä laitteistoja esitellään havainnollisten valmistusdemojen avulla videoiden välityksellä. Esillä ovat uudet tilat sekä näytevalmistusta eri laitteistoilla (mm. sekoitus-, hiilihapotus-, pullotus-, pakkauslaitteistoja sekä ekstruuderi).  Videoissa selviää, miten eri prosesseja voidaan hyödyntää sekä pk- että isojen yrityksien tuotekehityksessä ja mahdollisessa rahtivalmistuksessa. Tehdas palvelee yrityksiä tuotekehityksen, valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa ideasta kaupan hyllylle.

Uudella tehtaalla on puolenkymmentä erilaista prosessitilaa ja kaksi keittiötä: näytöskeittiö asiakastapaamisia ja maistatustilaisuuksia varten sekä tuotekehityskeittiö, joka sekin jakautuu kolmeen erilliseen tilaan. Tuotantotiloissa ovat meijeri-, leipomo- ja erotusprosessitilat sekä tilat kuiville ja nestemäisille prosesseille. Pakkausvaihtoehtoja ovat muun muassa rasiat, pussit, pikarit, lasipullot, muovipullot ja -kanisterit sekä etiketöinti- ja sleeveröintimahdollisuudet lasi- ja muovipulloille.

Peruutusmaksuja ei ole, joten voit hyvin ilmoittautua jo nyt, joko paikan päällä tai etänä!

Päivän ohjelma

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja sekä tiedustelut:

eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056 tai sari.kuru@foodwest.fi, puh 0400 471 225