Koska:
24.9.2020 @ 09:00 – 16:00
2020-09-24T09:00:00+03:00
2020-09-24T16:00:00+03:00
Missä:
Frami B
Kampusranta 9
Seinäjoki
Yhteystiedot:
Sari Kuru
0400 471225
Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 2 @ Frami B

Superhyvä-hankkeen suosittu viime syksyn tuotekehitysfoorumi saa nyt jatkoa syyskuussa 24.9. Seinäjoella. Järjestämme Tuotekehitysfoorumi 2 – tilaisuuden, jossa jatkamme hyvinvointituotteisiin liittyvän tuotekehitysosaamisen avaamista. Nyt pureudutaan entistä syvemmälle raaka-aineosaamisen, tuotekehitykseen ja valmistusteknologioihin.

Aamupäivän puheenvuoroissa kuullaan Foodwestin tuotekehitysasiantuntijoiden kooste kasvipohjaisista proteiinipitoisista erikoisraaka-aineista. Esityksessä käydään läpi mielenkiintoisia raaka-aineita ja niiden käyttötapoja sekä käyttösovelluksia esimerkkien avulla.

Tilaisuuteen on koottu laaja raaka-ainenäyttely hyvinvointiteemaan liittyen. Näytteilleasettajina ovat erityisesti hyvinvointituotteisiin raaka-aineita ja osaamista tarjoavat yritykset. Näytteilleasettajat julkistetaan myöhemmin.

Iltapäivällä esitellään Foodwestin uusia tuotanto- ja tuotekehitystiloja ja laitteistoja havainnollisten valmistusdemojen avulla.  Esillä ovat uudet tilat sekä näytevalmistusta eri laitteistoilla (mm. sekoitus-, hiilihapotus-, pullotus-, pakkauslaitteistoja sekä ekstruuderi).  Kierroksella selviää, miten eri prosesseja voidaan hyödyntää sekä pk- että isojen yrityksien tuotekehityksessä ja mahdollisessa rahtivalmistuksessa. Tehdas palvelee yrityksiä tuotekehityksen, valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa ideasta kaupan hyllylle.

Tilaisuus toteutetaan koronatilanteen niin salliessa. Laskut lähetetään vasta kun varmistuu, voidaanko tilaisuus toteuttaa. Peruutusmaksuja ei ole, joten voit hyvin ilmoittautua jo nyt.

Päivän ohjelma

Ilmoittautuminen