Skip to main content

Innovatiiviset ruokaketjut – NYT!

Koska:
11.2.2021 @ 13:00 – 15:30
2021-02-11T13:00:00+02:00
2021-02-11T15:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Laura Forsman
Innovatiiviset ruokaketjut - NYT!

Miten älykästä erikoistumista ruoka-alan kilpailukyvyn eteen tehdään Varsinais-Suomessa, ja miten se hyödyttää sinua?  Tule kuulolle!

Kutsumme osalliseksi kehittämiseen erityisesti paikallisia yrityksiä, jotka haluavat mukaan korjaamaan hedelmät ruoka-alan suuresta kestävän kehityksen ja digitalisaation murroksesta.

OHJELMA:

Älykkään erikoistumisen idea, Salla-Maria Lauttamäki, Varsinais-Suomen Liitto ja Miia Paananen, Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimisto

Yritys-tutkimus-kehittäjä -yhteistyö innovaatioiden lähteenä, Paavo Kosonen ja Laura Forsman, Turun yliopisto

Kärkiteemojen esittelyt:

Uudet, ilmastokestävät viljelykasvit, Marjo Keskitalo, Luke

Kiertotalousratkaisut, Riikka Leskinen, Valonia

Mittaaminen & datan hyödyntäminen, Hilkka Halla, Yrityssalo & Laura Forsman / AFDS, FFF/Turun yliopisto

Lyhyet ketjut, alustatalous ja uudet liiketoimintamallit, Johanna Mattila, Brahea-keskus, Turun yliopisto

Kalatalous, Maria Saarinen, Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmä

Ruoka-matkailu & ravintolat, Anne Muurinen, Turku Business Region

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kommenttipuheenvuoro, Timo Metsä-Tokila, Varsinais-suomen ELY-keskus

Ilmoittaudu mukaan!

Ruokajärjestelmän kehittäjät -ryhmä ja tapahtuman järjestäjät:

  • Food Tech Platform Finland & Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto, Laura Forsman
  • Brahea-keskus, Turun yliopisto, Johanna Mattila ja Sanna Vähämiko
  • Luke, Marjo Keskitalo
  • Valonia, Riikka Leskinen
  • Yrityssalo Oy, Hilkka Halla ja Jukka Heinonen
  • Turku Business Region, Anne Muurinen
  • Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmä, Maria Saarinen
  • Varsinais-Suomen liitto, Salla-Maria Lauttamäki
  • Turun kaupunki, Suvi Haukioja
  • MTK -Varsinais-Suomi ry., Terhi Löfstedt
  • Täsmäviljely Foorumi, Olli-Pekka Ruponen