Näytä kartta
Koska:
2.9.2020 @ 13:00 – 19:00
2020-09-02T13:00:00+03:00
2020-09-02T19:00:00+03:00
Missä:
Raseko FoodLaboratoy
Opintie 4
Naantali
Hinta:
40 €
Yhteystiedot:
Tomi Aho
044 705 7461
Kalaa uudella tavalla, 2. päivä   Fisk på nya sätt, dag 2 @ Raseko FoodLaboratoy

Uusien kalatuotteiden kehittely kehittelytyöpaja pienille toimijoille, esim ravintolat, catering ja saariston kalastajat.  Päivä 2.

Jatkamme siitä mihin eilen jäimme.

Asiakkaat haluavat tänä päivänä yhä enemmän kalaa, erityisesti villikalaa lautasillen, varsinkin saaristossa liikkuessaan. Korpoströmin Saaristokeskuksessa on kahden seuraavan vuoden ajan teemana : Piscatus – Kala ja ihminen. http://skargardscentrum.fi/paanayttely/?lang=fi

Työpajassa valmistamme meri- ja järvikalasta uudenlaisia myytäviä kalasäilykkeitä, esim. happokypsennys, umpiointi, sokerisuolaus, graavaus, suutarinlohi ja lasimestari. Valmistamme kalamassoista uudenlaisia tuotteita.

Kalapajaa vetävät Johan Hellsten (www.herkkunuotta.fi), Tomi Aho, Raseko FoodLaboratory, Christina Ros Oliver, Departamento de Industrias Alimentarias, Espanja sekä projektipäällikkö Heidi Jaakkola, Ukipolis.

Lopuksi maistelemme ja arvioimme lopputuotokset.

Ilmoittautumiset Rasekon Wilman kautta: Ilmoittautumislinkki https://wilma.raseko.fi/browsecourses Lyhytkestoiset koulutukset-Kalan jatkojalostus

Kysy lisää: tomi.aho@raseko.fi / puh. 044 705 7461 tai margot. wikstrom@parainen.fi / 040 735 0593.

Hinta: 40€ (päivät 1 ja 2 yhteensä.)

Paikka: Raseko FoodLaboratory, Opintie 4, Naantali

Tapahtuman järjestää: Raseko FoodLaboratory yhteistyössä KulTa-hanke ja Suomen Artesaaniruoka Ry.

 

Utveckling av nya fiskprodukter för mindre aktörer, såsom restauranger, catering och skärgårdens fiskare.  Dag 2.  22-23.4.2020 kl 14-19.

Vi fortsätter där vi slutade i går.

Kunderna önskar i allt större utsträckning få fisk på sina tallrikar, speciellt vildfisk och inte minst när de rör sig i skärgården. Huvudutställningen för åren 2020 – 2021 i Skärgårdscentret i Korpoström har fisken som tema. Piscatus – Fisken och människan. http://skargardscentrum.fi/huvudutstallning/

Deltagarna inspireras till teoridelen genom tillverkningens kemi och många exempel av Forskningsprofessor för livsmedelsutveckling, Anu Hopia från Turun Yliopisto.

Vi lär oss  med nya metoder tillreda säljbara produkter av havs- och insjöfisk. Som utbildare fungerar Johan Hellsten (www.herkkunuotta.fi), Tomi Aho, Raseko Foodlaboratory, Christina Ros Oliver, Departamento de Industrias Alimentarias, Spanien och projekchef Heidi Jaakkola, Ukipolis.

Kursen avslutas med avsmakning och utvärdering av de tillredda produkterna.

Kursspråket är finska. Johan Hellsten talar också svenska.

Anmälan via Rasekos Wilma: https://wilma.raseko.fi/browsecourses Lyhytkestoiset koulutukset-Kalan jatkojalostus

Tilläggsuppgifter: margot.wikstrom@pargas.fi / 040 735 0593 eller  tomi.aho@raseko.fi / 044 705 7461 (på finska).

Pris: 40€ (dagarna 1 och 2 tillsammans)

Plats: Raseko FoodLaboratory, Opintie 4, Naantali

Arrangör: Raseko FoodLaboratory i samarbete med projekt KulTa och Mathantverk i Finland Rf