Koska:
5.6.2019 @ 17:30 – 19:30
2019-06-05T17:30:00+03:00
2019-06-05T19:30:00+03:00
Missä:
Kurkisali
Kyröntie 16
21800 Pöytyä
Suomi
Yhteystiedot:
Mertsi Töttölä
0504311162
LÄHIRUOKAA AURANMAAN SUURKEITTIÖIHIN JA RAVINTOLOIHIN -TILAISUUS @ Kurkisali | Suomi

KULUTTAJAT RUOKATALOUDEN KESKIÖSSÄ -HANKE MAHDOLLISTAA ALUETUKKUTOIMINNAN KOKEILUN AURANMAAN ALUEELLA

KulTa-hankkeen pilottialueiksi ovat valikoituneet Uusikaupunki, Auranmaa sekä Loimaan seutu. Pilottialueiden vähiten kestävien hankintapäätösten tilalle etsitään uusia korvaavia ratkaisuja siten, että huomioidaan sekä kuluttajien terveys, ruoan tuottamisen ekologiset vaikutukset että paikallisen
LÄHIRUOAN YRITYSILMASTON EDISTÄMINEN.

Toimenpiteessä kiinnitetään erityistä huomiota paikallisiin
kunta- ja aluekohtaisiin valikoimiin ja keskitytään paikallisten kasvisten, kotimaisen kasviproteiinin, vajaakäyttöisen kalan ja paikallisen lihan saamiseen julkisten ruokapalvelujen käyttöön.

Tilaisuuteen kutsutaan kaikki Auranmaan alueen tuottajat ja elintarvikeyrittäjät sekä suurkeittiöiden ja ravintoloiden ammattilaiset. Lisäksi pyrkimyksenä on saada kuntien luottamushenkilöt ja viranhaltijat
mukaan tilaisuuteen ja näin osallistumaan keskusteluun.

Tule avoimin mielin tekemään muutosta!

Ohjelma:
17.30 Kahvitarjoilu
18.00 Tervetuloa / Auran elinkeinoasiantuntija Anna-Mari Alkio
18.10 KulTa-hankkeen mahdollisuus pilotoida lähiruokaa suurtalouskeittiöille Auranmaan alueella/ KKY Novida Mertsi Töttölä
18.30 Suuratalouskeittiöiden tarpeet / Pöytyän ruokapalvelupäällikkö Kaija Lähteenmäki
18.45 Lähituotteiden tilausjärjestelmä, logistiikkaratkaisut sekä verkkokauppa /
Lähipuoti Remes Oy Janne Alho
19.15 Seuraavat stepit / Mertsi Töttölä
19.30 Illan yhteenveto / Pöytyän elinvoimajohtaja Katariina Torvinen

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen: 29.5. mennessä mertsi.tottola@novida.fi tai yhteydenotolla: 050 4311162