Koska:
16.8.2022 @ 13:00 – 15:00
2022-08-16T13:00:00+03:00
2022-08-16T15:00:00+03:00
Yhteystiedot:
Ira Lahovuo

Lähiruokapäivänä 10.9.2022 lukuisat maaseudun toimijat, lähiruoan tuottajat ja yhdistykset avaavat taas ovensa kuluttajille. Oletko sinä aikeissa osallistua Lähiruokapäivään tai kiinnostaako kuluttajatapahtumien järjestäminen ylipäänsä? Haluatko kuulla vinkkejä ja ideoita kiinnostavan ja houkuttelevan kuluttajatapahtuman järjestämiseen?

Jos vastasit kyllä, ilmoittaudu Lähiruokapäivän infowebinaariin 12.8. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/1138879C33E40638.

OHJELMA

13.00   Tervetuloa!
Ira Lahovuo, Turun kaupunki

13.05   Miten luoda tapahtumaelämyksiä tukemaan lähiruuan myyntiä ja markkinointia?
Tuottaja Annakaisa Anttila

Kokenut tuottaja Annakaisa Anttila kertoo inspiroivia esimerkkejä isommista ja pienemmistä kuluttajatapahtumista, jotka tarjoavat kävijöilleen elämyksiä, kiinnostavaa ohjelmaa ja kuvauksellisia paikkoja – ja sitä kautta lisäävät kulutusta ja edistävät markkinointia.

Saat vinkit niin siihen, miten soveltaa näitä esimerkkejä oman kuluttajatapahtuman järjestämiseen, kuin käytännön järjestelyihin ja hyvän asiakaskokemuksen luomiseen. Lopussa on mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia asioita suoraan Annakaisalta.

14.15   Käytännön vinkkejä ja kokemuksia kuluttajatapahtumien järjestämisestä              
Sinikka ja Jukka Tuominen, Uusitalon tila uusitalontila.fi

Uusitalon tila on 1917 perustettu luomumaitoa tuottava sukutila Liedossa. Tilalla on järjestetty vuosien varrella lukuisia erityisesti lapsiperheille suunnattuja, menestyksekkäitä kuluttajatapahtumia. Lisäksi tilalta löytyy tilamyymälä sekä tänä kesänä viikonloppuisin myös kesäkahvila.

Sari Jaakola, Herrankunnan lammas herrakunnan.fi

Herrankunnan lammas on maatiaiskaritsan- ja naudanlihan tuotantoon erikoistunut maatila Perttelissä. Tila on osallistunut lähiruokapäivään useasti ja tänä kesänä kuluttajia on hemmoteltu myös Laidunpiknik-tapahtumalla!

Keskustelua ja kysymyksiä

15.00 Webinaari päättyy

Webinaarin järjestää Turun kaupungin ja Turun yliopiston Brahea-keskuksen yhteinen
Food Hub -elämystorihanke, joka on saanut rahoitusta EAKR-ohjelmasta.