Valtakunnalliset Luomupäivät toteutetaan verkkotapahtumana kahtena aamupäivänä 3. – 4.11. Toisen päivän ohjelmassa on ”Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon” -sessio klo 9 – 12.30. Aamupäivän aikana perehdytään asioihin niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta.
Ammattikeittiöt -session ohjelma – tutustu koko ohjelmaan
Puheenjohtaja: Jaana Elo, Luomuliitto
Elintarvikkeiden erikoistuotteet -hankinta, paikallisia luomutuotteita julkiselle sektorille, Kouvolan ruokapalveluiden hankinta-case, Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Innovatiivisesti luomutuotteita julkisille ruokapalveluille. Mitä tarkoittaa innovatiivinen hankintakumppanuus? Sinikka Pussinen, palvelusuunnittelija, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy
Tuottajan näkökulma yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa, Pasi Tamminen, toimitusjohtaja, Lihatukku Harri Tamminen Oy
Vinkkejä pk-yrityksille, miten luomutuotteet saadaan tukkuvalikoimaan, Etta Tuokkola, tuotepäällikkö, Kespro
Hevi-tuotteiden jatkojalostuksella merkittävä rooli ammattikeittiöiden luomun käytön lisäämisessä, Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko Oy
Hilma ja koulujakelutuki – Kuka, mikä ja miksi? Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Luomupäiville ilmoittautuminen 30.10. mennessä. Tutustu tarkemmin http://www.luomuliitto.fi/luomupaivat/
Tapahtuman järjestävät: Luomuliitto, Luomuinstituutti, ProAgria Itä-Suomi, Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa (ELLI) -hanke, KUMAKKA – Kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden arvostusta -hanke, Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi – MAHVA -hanke sekä Savo-Karjalan luomuyhdistys.