Lähde mukaan oppimaan lisää luontomatkailusta, reitistöjen ylläpidosta, turvallisista luontopalveluista, lähimatkailun kehittämisestä sekä verkostoitumaan varsinaissuomalaisten toimijoiden lisäksi myös ruotsalaisten kanssa.

Outdoor Leader -hanke järjestää 18.–21.8.2019 monipuolisen opintomatkan, jossa vieraillaan mm. Kasnäsissa, Dalsbrukissa, Mathildedalissa, Teijossa, Perniön Lehmirannassa, Maalussa ja Grelsbölen tilalla Sauvossa sekä Kaidanojan ja Kuralan kartanoilla ja Kurjenrahkalla Yläneellä.

Tarkempi ohjelma löytyy netistä www.jokivarsi.org / ajankohtaista.

Osallistua voi joko koko opintomatkalle tai osalle, kuten yhteen tai kahteen päivään. Osallistumismaksu on koko matkalle 100 euroa ilman majoitusta ja 160 euroa majoitusten (3) kera. Kahden päivän osallistuminen maksaa 80 euroa ilman ja 120 euroa kahden yön majoituksen kera. Yhden päivän maksut ovat vastaavasti 40 ja 60 euroa.
Mukana Outdoor Leader-hanketta ovat toteuttamassa kaiken kaikkiaan seitsemän Leader-ryhmää Suomesta ja kaksi Leader-ryhmää Ruotsista.

Ilmoittautuminen sähköpostilla jouko.parviainen@varsinhyva.fi viimeistään perjantaina 5.7.2019. Paikkoja on rajoitetusti!

Ohjelmaan voit tutustua täältä Kutsu reitistöpäivät elokuu 2019