Koska:
12.3.2020 @ 17:00 – 19:30
2020-03-12T17:00:00+02:00
2020-03-12T19:30:00+02:00
Missä:
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Yhteystiedot:
Mertsi Töttölä
050 4311162
Paikallishankinnat - miten tuotteistat ja tarjoat @ Suomen maatalousmuseo Sarka

Tietopaketti julkisista hankinnoista ja tuotteistamisesta yrityksille ja elintarviketuottajille.

OHJELMA

16.30 Verkostoitumiskahvit
17.00 Tilaisuuden avaus, päivän puheenjohtaja Terhi Löfstedt (V-S Emäntäkoulutus ry)
17.15 Miten päästä mukaan julkisiin hankintoihin, Mia Koljonen (JuHa Consulting)
17.45 ABC-analyysi, elintarvikkeiden kotimaisuusaste Loimaalla, Pirjo Kivinen (Loimaan kaupunki)
18.00 Tuotteistaminen, Johanna Tanhuanpää (Invenire Market Intelligence Oy)
18.45 Luomuruisleivän tarina, Anna Paija (Paijan tila Someron Pitkäjärveltä)
19.15 Aluetukku-toiminta ja läyhyet toimitusketjut, Mertsi Töttölä (Kultahanke/ Novida)

Klo 16 mahdollista osallistua Maatalousmuseo Saran näyttelyihin
opastetulla kierroksella.

ILMOITTAUTUMINEN (8.3 MENNESSÄ): https://bit.ly/2UcgSav

Tilaisuuden järjestää Loimaan kaupungin yrityspalvelut, Novida /Kuluttajat
ruokatalouden keskiössä – hanke ja V-S Emäntäkoulutus ry.