Nyt on oikea aika globaaleille muutoksille ruokaekosysteemeissä. Tervetuloa mukaan virtuaaliseen yhteistyö- ja rahoituskeskusteluun!

Muutokset liiketoimintakanavissa ja digitaaliset markkinapaikat ovat tuoneet kansainväliset mahdollisuudet ja kansainvälisen kilpailun yhä lähemmäksi meitä. Huomista varten tarvitaan uusia toimintamalleja ja pelisääntöjä. Koska Business Finlandissa uskomme, että vain yhdessä voimme pienenä maana pärjätä kansainvälisessä muuttuvassa kilpailussa, kutsumme ruoka-alan yhteiseen webinaariin, paneelikeskusteluun muutoksen tuomista mahdollisuuksista, uhista ja strategista yhteistyöstä.

Jos tunnette kuuluvanne tähän joukkoon, joka yhdessä haluaa lähteä rakentamaan uutta ruoka-alan kansainvälistä liiketoimintaa perustuen yhteiseen palveluväylä- ja tietojohtamisen alustamalliin kansainvälisten brändiliiketoiminnan kasvattamiseksi, toivomme että osallistutte!

Teemaa tarkastellaan työpajassa uudenlaisten palveluiden, liiketoimintamallien, brändien ja alustatalouden teknologioiden kautta. Tilaisuuden vetää Janne Saarikko Harppaamosta ja keskustelun alustajina toimivat Liisa Pesonen (LUKE), Veli-Pekka Ääri (SOK), Olli-Pekka Ruponen (Toivon tila), Laura Forsman (Food Tech Platform Finland, Turun Yliopisto) sekä Tomi Sirén (Arla Oy).

Ilmoittautuminen päättyy 3.6.2020. Ohjelma, ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/tapahtumat/food-from-finland/2020/paneelikeskustelu—ruokaketjujen-transformaatio/