Koska:
13.10.2022 Koko päivä
2022-10-13T00:00:00+03:00
2022-10-14T00:00:00+03:00
Yhteystiedot:
Mervi Louhivaara
0400260390
Priimaa! Tutustumismatka Pohjanmaalle

Pohjanmaan maakunnassa kohtaa meren jylhyyden ja rannikon karuuden, perinteisen suomenruotsalaisen käsityökulttuurin sekä vahvan teknisen osaamisen – unohtamatta Kyrönmaan peltoja.

Tule tutustumaan pohjalaiseen ruoantuotantoon ja idearikkaaseen tuotekehitykseen!

OHJELMA 13.10.2022:

Lähtö klo 6 Kemiönsaari – 7 Turku Veritas stadion – 8 Laitila (syöttökuljetukset muualta mahdollisia, ks. alla)

klo 9-9.30. virkistäytymistauko ABC Tikkula

klo 11-12 omakustanteinen lounas Linds kök, Bäcklidvägen 476, Närpiö, https://www.lindskok.fi

Lounas trooppisessa kasvihuoneravintolassa on elämys jo sellaisenaan, samalla kuulemme lyhyen esittelyn toiminnasta. Kerrothan erityisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.

klo 13.30-14.30 Ab Finnish Superberries Oy, Jussilavägen 306, Munsala https://finnishsuperberries.com

Tutustumme luonnonmukaisesti viljellyn marja-aronian jatkojalostukseen ja tuotantoketjun läpinäkyvyyteen laadun valttikorttina.

klo 15.30-17.00 Kyrö Distillery Company, Oltermannintie 6, Isokyrö https://kyrodistillery.fi/

Kyrö Distillery Company on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut tislaamo, jonka ruispohjaisia tuotteita valmistetaan vanhassa meijerissä Isossakyrössä. Esittelykierros.

klo 18-18.30 Virkistäytymistauko Juustoportti Jalasjärvi, Keisarintie 145,
https://www.juustoportti.fi/toimipaikka/juustoportti-jalasjarvi/

Paluu n. klo 21 Laitila – n. klo 22 Turku Veritas Stadion – n. klo 23 Kemiönsaari

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. Matkalle mahtuu 30 nopeinta. Ilmoittautuminen viimeistään 3.10.

Lisätietoja: Mervi Louhivaara, mervi.louhivaara@utu.fi, 0400260390 sekä Jonas Bergström, jonas.bergstrom@kimitoon.fi, 0405 874 505

Syöttökuljetuksista lisätietoja, ota yhteyttä mikäli haluat kysyä lisää omasta alueestasi:
Loimaan seutu: Mertsi Töttölä, mertsi.tottola@novida.fi, 050 431 1162
Parainen: Margot Wikström, margot.wikstrom@pargas.fi, 040 735 0593
Salon seutu: Hilkka Halla, hilkka.halla@yrityssalo.fi, 050 526 2081

Matkan järjestää Tulevaisuuden Kehittämistarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa (TuKeVa)-hanke.