Koska:
2.4.2020 @ 14:00 – 19:00
2020-04-02T14:00:00+03:00
2020-04-02T19:00:00+03:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Opintie 4
21100 Naantali
Yhteystiedot:
Tomi Aho
+358 44 705 7461
PERUUTETTU! Työpaja: Onnistu marja- ja hedelmätuotteiden maustamisessa / INSTÄLLD! Workshop: Lyckas med smaksättningen av bär- och fruktprodukter @ Raseko FoodLaboratory

Kiinnostaako maustettujen marja- tai hedelmätuotteiden valmistus? Siinä tapauksessa tämä inspiraatiopäivä on juuri sinulle.

Glögin ja juomien sensoriikan asiantuntijan, sommelieri Leena Janssonin jakamilla konkreettisilla neuvoilla onnistut nostamaan tuotteesi uusiin ulottuvuuksiin. Saamme tietää miten eri maut vaikuttavat toisiinsa ja mitä tapahtuu perusmauille eri yhdistelmissä. Opimme ymmärtämään miten korostaa tai vaimentaa makua käyttötarkoistusta ajatellen sekä luomaan makujen harmoniaa. Käymme läpi glögipohjia, mausteita ja maustamista yleensä, sekä makuyhdistelmiä ja mausteiden/yrttien säilytystä.

Kurssimaksu 40€ maksetaan paikan päällä. Ilmoittautumiset:  Puh +358 44 705 7461 tomi.aho@raseko.fi

Tilaisuuden järjestää: Raseko FoodLaboratory yhteistyössä KulTa-hanke ja Suomen Artesaaniruoka Ry

/

Är du intresserad av att krydda dina bär- och fruktprodukter? I så fall är denna inspirationsdag precis vad du behöver.

Sommelier Leena Jansson, som är expert på glöggar och dryckessensorik, ger handfasta tips och råd  hur du tar dina produkter till högre nivåer. Vi får veta på vilket sätt olika smaker påverkar varandra och vad som händer med grundsmakerna  vid olika kombinationer. Vi lär oss betona eller dämpa smaker beroende på produktens användningsändamål, samt skapa smakharmoni. Vi jobbar med glöggbottnar, kryddor och kryddning i allmänhet, smakkombinationer  och rätt förvaring av kryddor.

Kursspråket är finska, men Leena talar också svenska. Kursavgiften 40€ betalas på plats. Anmälningar: Tel +358 44 705 7461 tomi.aho@raseko.fi gärna på finska.