Koska:
11.3.2020 @ 15:00 – 19:00
2020-03-11T15:00:00+02:00
2020-03-11T19:00:00+02:00
Missä:
Paraisten kaupungintalo, kokoustila Komentosilta Pargas stadshus, mötesrum Bryggan
Rantatie 28
21600 Parainen
Suomi
Hinta:
Maksuton
Yhteystiedot:
Margot Wikström
040-7350593
Uskalla hinnoitella oikein!     Våga ta betalt! @ Paraisten kaupungintalo, kokoustila Komentosilta Pargas stadshus, mötesrum Bryggan | Suomi

Miten hinnoitella tuotteet ja palvelut oikein ja helpoiten saada asiakkailta rahat tilille? Yhä useampi asiakas maksaa pankkikortilla tai mobiililla mutta myös käteistä pyörii vielä kassoissa. Mikä ohjelmisto sopisi omaan liiketoimintaani ja mitä eroja niissä on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen pienyrittäjien kassanhallinnan infotilaisuudesta.

Ekonimiedoktorn och författaren Maria Österåker förmedlar nya perspektiv som får dig att tänka själv. Hennes lyssnarvänliga och vardagliga föreläsningar om prissättning innehåller få teorier men många exempel. Det får dig att känna igen dig samtidigt som du i ditt arbete direkt kan använda det du hört.

Ohjelma / Program:

Tervetuloa, Margot Wikström, KulTa-hanke

Nauvon OP:n  maksuliikennepalvelut pienyrittäjälle – Betalningsrörelsetjänster för småföretagare, Nagu Andelsbank

Nagu andelsbank bjuder på kaffe med tilltugg  –  Nautimme Nauvon OP:n tarjoamat kahvit lisukkeineen.

Våga ta betalt!  Maria Österåker. På svenska. Materiaalia myös suomeksi.

Pienille yrityksille soveltuvat maksuliikenteen järjestelmät. Turun AMK:n liiketalouden aikuisopiskelijat, itsekin yrittäjiä, ovat koonneet yhteen ja esittelevät yleisimpien pienyritysten käyttämien kassa- ja maksuliikenneohjelmistojen ominaisuuksia. Kuulemme millaisia eroja järjestelmissä on ja mitä kannattaa huomioida kun valitsee yritykselle ohjelmistoa ja laitteita. Suomeksi.

Rapporter i bokföringen – Raportit kirjanpidossa. Sanna Nymalm, Ab Memera Oy

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille mutta edellyttää ilmoittautumista; margot.wikstrom@parainen.fi. tai 040-7350593.

Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla med förutsätter anmälan till: margot.wikstrom@pargas.fi eller 040-7350593.

Tapahtuman järjestää KulTa-hanke, Kuluttajat Ruokataloiden keskiössä, jonka tavoitteena on m.m. ruokaketjun toimijoiden liiketoimintavalmiuksien parantaminen.

Arrangör: Projekt KulTa, Kosthåll med konsumenten i fokus, vars vålsättning är bl.a. att öka företagarnas beredskap i att hantera affärsverksamheten.