Koska:
10.6.2021 @ 12:30 – 15:00
2021-06-10T12:30:00+03:00
2021-06-10T15:00:00+03:00
Yhteystiedot:
Foodwest
040 1750 259
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa

Vastuullisuus on vahva trendi

Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin.

Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa hahmottamaan omia kehittämistarpeita. Kuluttajien ruokavalinnoissa vastuullisuudella on yhä tärkeämpi rooli ja sen huomiointi on välttämättömyys. Koulutuksessa asiantuntijamme pureutuvat näihin haasteisiin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää paremmin ravitsemuksellista kokonaisuutta ja tuotetiedon vastuullisuutta.

OHJELMA

Ruokatrendit, ruokailmiöt ja ravitsemussuositukset
Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Sara Pohjavuori

Ravitsemustiedon vastuullinen deklarointi
Tuotetietoasiantuntija, TtM Tuulia Lindroos

Reseptiikan ja raaka-aineiden hallinta ravitsemusnäkökulmasta
Kehityspäällikkö, ETM Sirkku Aarinen

Lue lisätietoja ja ilmoittaudu tästä linkistä: https://foodwest.fi/foodwest-jarjestaa-ajankohtaisen-koulutuksen-jonka-teemana-on-vastuullinen-ravitsemus-elintarviketeollisuudessa/