Koska:
24.5.2022 – 25.5.2022 Koko päivä
2022-05-24T00:00:00+03:00
2022-05-26T00:00:00+03:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Hinta:
40 €
Yhteystiedot:
Tomi Aho
044 705 7461
Villiyrtit, elintarvikejalostuksen at, tutkinnonosan osa, Raseko FoodLaboratory @ Raseko FoodLaboratory

Kevään edistymisen myötä luonto herää jälleen uuteen kasvuun. Kasvun mukana avautuu luonnon oma ruoka-aitta erilaisine luonnonantimineen. 🌿🌼

Villiyrtteihin keskittyvällä kurssilla käydään läpi opettajana toimivan Sami Tallbergin villiruokafilosofiaa, luonnonantimista kevätkauden tarjonta eli villiyrtit ja opitaan 10-15 eri villikasvin keruu ja makuprofiilit.

24.-25.05.2022 järjestettävälle kurssille tervetulleita ovat niin ravintola-alalla tai elintarvikejalostuksessa työskentelevät kuin muutkin villiyrttien hyötykäytöstä kiinnostuneet. Lue lisää ja ilmoittaudu.