Koska:
5.5.2021 @ 17:30 – 18:30
2021-05-05T17:30:00+03:00
2021-05-05T18:30:00+03:00
Yhteystiedot:
Johanna Mattila
Yrittäjäinfo Aurajoentietä Toivon torille -konsepti (webinaari)

Tule mukaan webinaariin keskustelemaan ja kuulemaan Aurajoentietä Toivon torille -konseptista, jonka tavoitteena on lyhentää laadukkaan ruoan reittiä pellolta pöytään, yrittäjältä kuluttajalle. Nimeä muutettiin hieman alkuperäisestä (aiemmin Varkaantietä Toivon torille). Wanha Kanala on mukana myös Aurajoentien matkailuhankkeessa yhtenä kohteena, uusi nimi linkittää Toivon torin vielä paremmin aina Turkuun asti.

Aurajoentietä Toivon Torille tapahtumissa yrittäjät voivat tulla esittelemään ja myymään tuotteitaan itse. Asiakas puolestaan voi jo etukäteen tilata tuotteita ”Aurajoentietä Toivon torille” Facebook-sivujen kautta (vrt. Reko) ja noutaa ne toripäivänä tai tulla suoraan ostoksille. Suunnitteilla on myös idea yhdistää suoramyynti, tuottajatori, reko-toiminta, jatkossa ehkä myös ennakkomaksumalli, miettien samalla järkevää logistiikkaa.

Konseptin luojia ovat Wanhan Kanalan yrittäjäpariskunta Jaana Pirttisalo-Mäkelä ja Markus Mäkelä. He avaavat yrittäjäinfossa Aurajoentietä Toivon torille -konseptia, sen historiaa ja tavoitteita sekä tulevaisuuden suunnitelmia.

  • Mistä ajatus yhteisestä lähiruoan myynti- ja kohtaamispaikasta sai alkunsa?
  • Minkälaisia tavoitteita ja toiveita toiminnan jatkoon ja kehittämiseen on?
  • Minkälaista yhteistyötä toivotaan alueen elintarvikealan yritysten parissa?

Tervetuloa mukaan Aurajoentietä Toivon torille yhteistyöhön!

Ilmoittautumiset yrittäjäinfoon 4.5. mennessä https://link.webropol.com/s/toivontori

Lisätietoja Aurajoentietä Toivon torille -konseptista: Jaana Pirttisalo-Mäkelä, asiakaspalvelu@wanhakanala.fi , 02 721 8979 ja 044 352 9797

Yhteistyössä: Wanha Kanala, Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä -hanke ja Loimaan kaupunki