Tapahtumakalenteriin kootaan eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille Varsinais-Suomessa tai maanlaajuisesti. Jos haluat oman organisaatiosi tapahtuman kalenteriin näkyviin, olethan yhteydessä ellinoora.havaste[at]pji.fi.

Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja sen mahdolliset ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.

ma ti ke to pe la su
1
Oluen valmistus -koulutus Raisiossa 15:00
Oluen valmistus -koulutus Raisiossa
marras 1 @ 15:00 – marras 2 @ 20:00
Oluen valmistus -koulutus Raisiossa @ Raseko
Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta tekemiseen, tarkempaa tietoa eri työvaiheista ja kokemuksia hyväksi havaituista käytänteistä.[...]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Flavoria Innovation Festival -kick off Turussa 11:00
Flavoria Innovation Festival -kick off Turussa
marras 13 @ 11:00 – 12:30
Flavoria Innovation Festival -kick off Turussa @ Spark Up
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja kestävästä johtajuudesta. Ohjelma: 11.00 Flavoria Innovation Festival -esittely – Emma Sivula 11.15 Ideasta innovaatioksi – Ronny Eriksson[...]
14
Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa 15:00
Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa
marras 14 @ 15:00 – marras 15 @ 20:00
Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa @ Raseko
Tunnistatko paistit ja hallitset veitsen käsittelyn? Haluaisitko oppia paloittelemaan lihan oikeaoppisesti ja valmistamaan siitä makkaroita ja nakkeja? Tule mukaan keittiömestari ja Riistamies Tuomas Hyrskyn oppiin kahden päivän lihanjalostuskoulutukseen, jonka järjestämme osana elintarvikejalostuksen ammattitutkintoa. Ensimmäisenä päivänä[...]
15
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Olut 17:00
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Olut
marras 15 @ 17:00 – 19:00
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Olut @ Aistikattila, Medisiina D
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien välillä on etäyhteys, ja[...]
Kartanoruokia 1700-luvun tapaan – joulun mausteita ja etelän hedelmiä -työpaja Loimaalla 18:00
Kartanoruokia 1700-luvun tapaan – joulun mausteita ja etelän hedelmiä -työpaja Loimaalla
marras 15 @ 18:00 – 20:00
Kartanoruokia 1700-luvun tapaan - joulun mausteita ja etelän hedelmiä -työpaja Loimaalla @ Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka
Ruokakeskiviikkoisin Maatalousmuseo Sarkalla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin kerran kuussa. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan[...]
16
Lähiruokatreffit Salossa 13:00
Lähiruokatreffit Salossa
marras 16 @ 13:00 – 15:30
Lähiruokatreffit Salossa @ Ravintola Kastu
Tervetuloa lähiruokaketjun kokoontumisajoille ravintola Kastuun. Iltapäivän keskustelun kärkenä on miten lähiruokatuotteet päätyvät tuottajilta ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien aamiaispöytiin. Toivomme tilaisuuteen runsain joukoin alkutuottajia, elintarvikejalostajia sekä ravintola-, kahvila-, ja hotellialan yrityksiä. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan tämän[...]
17
18
19
20
21
Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa 15:00
Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa
marras 21 @ 15:00 – marras 22 @ 20:00
Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa @ Raseko
Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään. Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. Lue lisää ja ilmoittaudu!
22
23
24
Luontokutsut-webinaari 09:00
Luontokutsut-webinaari
marras 24 @ 09:00 – 11:00
Luontokutsut-webinaari
Tervetuloa mukaan Luontokutsut-webinaariin! Vieraina on tällä kertaa kaksi yrittäjää. Heiltä kuulemme mm. miten suomalaiseen ruokaan suhtaudutaan maailmalla ja miten ihmeessä etelänavalla syötiin keskisuomalaista lähiruokaa. Pasi Kuronen kertoo miten Liemi ja Linssi on ollut mukana luomassa[...]
25
26
27
28
29
30