Här finns presentationer från olika evenemang samt publikationer och guider på svenska. Kolla även in guider och publikationer och presentationer på finska.

Publikationer och presentationer

Projekt TuKeVa: Logistikkostnader för små matföretag

Projekt TuKeVa: Logistikkostnader för små matföretag 22.11.2022
Kalkylator för transport i egen regi (Excel)

Evenemangs ABC för livsmedelsföretaget 2022

Evenemangs ABC som en bild

PDF: Evenemangs ABC för livsmedelsföretaget

Aitoja makuja statistik om företag 2020

Hela Finland
PDF: Egentliga Finland

Egentliga Finlands livsmedelskedja -video


Svenska undertext

Senaste information av regional ekonomi från Egentliga Finland (2017)

Enheter, personal och omsättning som en bild
Enheter som en bild
Personal som en bild
Omsättning som en bild

Alla bildfiler (zip)

Hela tabellen som en Excel-fil

2018

Infotillfälle om märkning och partnerskap | Infotilaisuus merkinnöistä ja kumppanuudesta 8.3.2018

Anna Moa Westerlund-Rönnberg: Skärgårdshavets biosfärområde (PowerPoint-fil)

Benjamin Donner: Visit Kimitoön (PDF-fil)

Susanne Sundholm: Solliden Camping (PowerPoint-fil)

Margot Wikström: Märkning och partnerskap (PowerPoint-fil)

2017

Är SoMe en utmaning? Haastaako SoMe? 17.11.2017

Laura Johansson, Lvngroom Ab: Sociala medier (PDF-fil)

Jägarkväll i Korpo 13.9.2017

Eva Sjöman, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Slaktskjul och försäljning av viltkött – krav på utrymmen och verksamhet (PDF-fil)

Anne Woivalin: Vitsvanshjorten – möjlighet och tillvaratagande (PDF-fil)

Patricia Wiklund, Invenire: Storytelling – Berättelser som berör och stärker varumärket (PDF-fil)

Skulle jag kunna bli företagare inom matservering och övernattning? 11.5.2017

James Simpson: St Olav Waterway (PDF-fil)

Eva Sjöman, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Bestämmelser och anvinsingar för livsmedelslokaler (PDF-fil)

Carita Back, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Bestämmelser kring inkvartering (PDF-fil)

Skulle jag kunna bli företagare inom matservering och övernattning? 1.3.2017

Eva Sjöman, Lundo miljöhälsovårdstjänster Pargas filial: Bestämmelser & anvisningar för livsmedelslokaler (PDF-fil)

Knut Lehtinen: Egentliga Finlands räddningsverk (PDF-fil)

2016

Besök till Kimmon Vihannes Oy 6.4.2016

Birgitta Parikka: Från skolmat till Heimlaga (PDF-fil)

Margot Wikström: Studieresa från Åboland till Kimmon Vihannes Oy 06.04.2016 (PDF-fil)

Mervi Louhivaara, Turun yliopisto: Plan för egenkontroll (PowerPoint-fil)

Guider

Aitojamakuja.fi: REKO-guide för producenter

Aitojamakuja.fi: Produktkort