Tapahtumakalenteriin kootaan eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille Varsinais-Suomessa tai maanlaajuisesti. Jos haluat oman organisaatiosi tapahtuman kalenteriin näkyviin, olethan yhteydessä johanna.mattila@utu.fi.

Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja sen mahdolliset ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Harvaan asutun maaseudun matkailuhankehaun infowebinaari 12.1.2022 09:00
Harvaan asutun maaseudun matkailuhankehaun infowebinaari 12.1.2022
tammi 12 @ 09:00 – 11:00
Harvaan asutun maaseudun matkailuhankehaun infowebinaari 12.1.2022
Hei sinä maaseudun matkailun tekijä! Oletko kiinnostunut ruoka-, luonto-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittämisestä? Harvaan asutun maaseudun luonto-, ruoka-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittämishankehaku aukeaa 2022. Keskiviikkona 12.1.2022 klo 9-11 pidettävässä tilaisuudessa kerrotaan tulevan hankehaun tavoitteista ja[...]
Kello kuuden Varsin Hyvä tietoisku: Leader Varsin Hyvän myöntämät hanketuet -webinaari 18:00
Kello kuuden Varsin Hyvä tietoisku: Leader Varsin Hyvän myöntämät hanketuet -webinaari
tammi 12 @ 18:00 – 18:30
Kello kuuden Varsin Hyvä tietoisku: Leader Varsin Hyvän myöntämät hanketuet -webinaari
Leader Varsin Hyvä lanseeraa tammikuussa 2022 Kello kuuden Varsin Hyvät tietoiskut. Noin puolen tunnin mittaiset tietoiskut pidetään etäyhteydellä nimensä mukaisesti aina klo 18. Tietoiskujen tavoitteena on esitellä Leader-rahoituksen mahdollisuuksia ja innostaa maaseudun asukkaita, yhdistyksiä, oppilaitoksia[...]
13
14
15
16
17
18
19
Haloo maaseudun verkkokoulutukset: Instagramin käyttö ja uudet ominaisuudet 10:00
Haloo maaseudun verkkokoulutukset: Instagramin käyttö ja uudet ominaisuudet
tammi 19 @ 10:00 – 11:30
Haloo maaseudun verkkokoulutukset: Instagramin käyttö ja uudet ominaisuudet
Instagram kasvaa tällä hetkellä Suomessa nopeammin kuin mikään muu sosiaalisen median kanava. Erityisesti yritysten ja organisaatioiden kannattaa panostaa viestintään Instagramissa, sillä jopa 40 % Instagramin käyttäjistä kertoo seuraavansa siellä brändejä ja yrityksiä. Esimerkiksi Facebookissa vastaava[...]
20
Matkatieto-seminaarit: Hungry for Finland – Eväitä yhteistyöhön 08:30
Matkatieto-seminaarit: Hungry for Finland – Eväitä yhteistyöhön
tammi 20 @ 08:30 – 12:00
Matkatieto-seminaarit: Hungry for Finland – Eväitä yhteistyöhön @ Siipi-tila, Helsingin messukeskus
Ohjelma 8.30-9.00 Hungry for Finland aamupala 9.00-09.15 Tervetuloa – miksi olemme täällä, Kristian Sievers 9.15-10.00 The Future of the Food Tourism, Eric Wolf, World Food Travel Association 10.00-10.20 Eväitä ruokamatkailustrategiasta 2020-2028, Hungry for Finland, Kristiina[...]
21
Haloo maaseudun verkkokoulutukset: Markkinointi Facebookissa ja Instagramissa 13:00
Haloo maaseudun verkkokoulutukset: Markkinointi Facebookissa ja Instagramissa
tammi 21 @ 13:00 – 15:00
Haloo maaseudun verkkokoulutukset: Markkinointi Facebookissa ja Instagramissa
Perjantaina 21. tammikuuta klo 13–15 perehdytään Facebookissa ja Instagramissa markkinoimiseen. Koulutuksen pitää mainostoimisto Drama Queenin mediastrategi Mikko Huuskonen. Koulutuksessa käydään läpi sosiaalisen median mainonnan perusteet, Facebook Business Managerin käyttö, toimivien mainosten ja mainoskampanjoiden rakentaminen, mainonnan[...]
22
23
24
25
KulTa -kahvit elintarvikealan yrityksille: Kuluttajapalautteesta apua tuotekehitykseen -webinaari 15:00
KulTa -kahvit elintarvikealan yrityksille: Kuluttajapalautteesta apua tuotekehitykseen -webinaari
tammi 25 @ 15:00 – 15:30
KulTa -kahvit elintarvikealan yrityksille: Kuluttajapalautteesta apua tuotekehitykseen -webinaari
KulTa -hanke jatkaa elintarvikealan yrityksille suunnattua KulTa -kahvit webinaarisarjaa. Tämän kertaisen webinaarin aiheena on Kuluttajapalautteesta apua tuotekehitykseen. Aistilan Oy:n asiantuntija Terhi Pohjanheimo kertoo, miten elintarvikealan mikro- ja pk-yritykset pystyvät hyödyntämään kuluttajatestausta omien tuotteiden ja liiketoiminnan[...]
26
Miksi? – Oivalluksia palvelumuotoiluun -webinaari 17:00
Miksi? – Oivalluksia palvelumuotoiluun -webinaari
tammi 26 @ 17:00 – 19:00
Miksi? - Oivalluksia palvelumuotoiluun -webinaari
Työpajassa saat ideoita oman yritystarinasi luomiseen sekä virikkeitä, miten eri tavalla voit tuotepakkauksessa tuoda yrityksesi tarinaa esille. Tarinan merkitys ostopäätöstä ohjaavana tekijänä korostuu nimenomaan lähiruokaa suosivilla kuluttajilla. Tämän vuoksi se on keskeinen osa lähiruokatuotteen lisäarvoa.[...]
27
Yrityssalon rahoitusaamut: Maaseudun yritystuet -webinaari 10:00
Yrityssalon rahoitusaamut: Maaseudun yritystuet -webinaari
tammi 27 @ 10:00 – 11:00
Yrityssalon rahoitusaamut: Maaseudun yritystuet -webinaari
Yrityssalon tammikuun rahoitusinfo: Maaseudun yritystuet Toimialapäällikkö Markku Alm V-S Ely-keskuksesta kertoo ajankohtaiset maaseuturahoituksen tuulet. Maaseuturahoitus antaa mahdollisuudet mm. yrityksen perustamiseen, kone- ja laiteinvestointeihin ja omistajanvaihdoksiin. Tilaisuus alkaa klo 10, jolloin kerrotaan lyhyesti maaseuturahoituksesta ja noin[...]
28
29
30
31