Tapahtumakalenteriin kootaan eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille Varsinais-Suomessa tai maanlaajuisesti. Jos haluat oman organisaatiosi tapahtuman kalenteriin näkyviin, olethan yhteydessä ellinoora.havaste[at]pji.fi.

Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja sen mahdolliset ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.

ma ti ke to pe la su
1
2
3
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Ruokaväärennökset 17:00
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Ruokaväärennökset
huhti 3 @ 17:00 – 19:00
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi: Ruokaväärennökset @ Aistikattila, Medisiina D
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien välillä on etäyhteys, ja[...]
4
WiseFood Workshop: Create & Innovate, Turussa 14:00
WiseFood Workshop: Create & Innovate, Turussa
huhti 4 @ 14:00 – 16:00
WiseFood Workshop: Create & Innovate, Turussa @ Aistikattila, Medisiina D
Tervetuloa mukaan innostavaan tapahtumaan, joka kutsuu kaikki opiskelijat, yrittäjyyttä pohtivat ja intohimoiset innovaattorit mukaan! Haluamme kuulla juuri sinun ideasi ja tarjota tilaisuuden pitchata se lyhyesti tapahtumassa. Meillä on paikalla kokeneita mentoreita antamassa palautetta. Onko pop[...]
5
6
7
8
9
10
Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari 16:00
Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari
huhti 10 @ 16:00 – 17:00
Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari
Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin. Webinaarisarjan ensimmäinen osa johdattelee sinut aiheen[...]
11
Ruokayrittäjän toimialapäivät Helsingissä – Branschdagar för livsmedelsföretagare i Helsingfors
Ruokayrittäjän toimialapäivät Helsingissä – Branschdagar för livsmedelsföretagare i Helsingfors
huhti 11 – huhti 12 Koko päivä
Ruokayrittäjän toimialapäivät Helsingissä - Branschdagar för livsmedelsföretagare i Helsingfors @ Haaga-Helia
Ruokayrittäjien yhteiset toimialapäivät toteutetaan tänä vuonna Helsingissä, Haaga-Helian tiloissa. Varsinais-Suomen ruokayrittäjien lisäksi paikalla on muitakin Etelä-Suomen ruokayrittäjiä. Haluamme kohtauttaa tuottajat ja potentiaaliset ostajat & tarjota samalla ajankohtaista tietoa ja osaamista alalta. Tarjolla on liiketoimintaa kehittävää[...]
Hiililounas tulosseminaari: Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle, Turussa 09:00
Hiililounas tulosseminaari: Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle, Turussa
huhti 11 @ 09:00 – 11:45
Hiililounas tulosseminaari: Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle, Turussa @ Säätiö Sali, Medisiina D
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tilaisuus järjestetään Turussa ja siihen voi osallistua myös etäseurannan kautta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja se on erityisesti suunnattu ruokapalveluntarjoajille, tutkijoille, viljelijöille, yrittäjille, sidosryhmien edustajille, medialle sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.   Tilaisuudessa[...]
12
13
14
15
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari 15:00
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari
huhti 15 @ 15:00 – 16:15
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari
Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin. Webinaarisarjan toinen osa avaa kiertotaloutta menusuunnittelussa. Tule[...]
16
17
Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Piimäjuusto, Loimaalla 18:00
Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Piimäjuusto, Loimaalla
huhti 17 @ 18:00 – 21:00
Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Piimäjuusto, Loimaalla @ Seminaaritila Aitta, Sarka-museo
Tervetuloa kuulemaan entisajan juustonvalmistuksesta ja opettelemaan piimäjuuston tekoa! Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu. Lue lisää ja ilmoittaudu! Kevään 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Ruoan tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa-[...]
18
19
20
21
22
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari 15:00
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari
huhti 22 @ 15:00 – 16:00
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari
Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin. Webinaarisarjan kolmas osa pureutuu hävikin ehkäisyyn[...]
23
24
25
26
27
28
29
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari 15:00
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
huhti 29 @ 15:00 – 16:15
Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari
Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin. Webinaarisarjan neljäs osa käsittelee kestävää ja[...]
30