Tapahtumakalenteriin kootaan eri organisaatioiden järjestämiä tilaisuuksia, koulutuksia ja opintomatkoja, jotka on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjäksi aikoville sekä elintarvikealalla jo toimiville yrittäjille Varsinais-Suomessa tai maanlaajuisesti. Jos haluat oman organisaatiosi tapahtuman kalenteriin näkyviin, olethan yhteydessä johanna.mattila@utu.fi.

Tarkemman kuvauksen tapahtumasta ja sen mahdolliset ilmoittautumisohjeet saat klikkaamalla ko. tapahtumaa.

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
Ruokamatkamuistoja Turusta!
Ruokamatkamuistoja Turusta!
kesä 7 – kesä 20 Koko päivä
Ruokamatkamuistoja Turusta! @ Elämystori, Forum Marinum
Suuntaako kesäreissu Turun museoihin, tai päättyykö Saariston rengasreittiretki Aurajoen rantaan? Ruokamatkamuistotuotteita Forum Marinumin Merikeskuksen Elämystorilta kesäkuussa! Auki joka päivä kello 10-18. Tarkempi ohjelma osoitteessa: http://www.xn--vs-lhiruoka-o8a.fi/ruokamatkamuisto
8
9
10
4. PuroMeetti-webinaari 12:00
4. PuroMeetti-webinaari
kesä 10 @ 12:00 – 16:00
4. PuroMeetti-webinaari
Pienistä puroista suuria väyliä-hanke kutsuu elintarvikeyrityksiä rakentamaan reittejä maailmalle 4. PuroMeetti-webinaariin. Neljännen ja viimeisen elintarvikeyrityksille suunnatun PuroMeettin aiheena on ”Markkinoille meno yhdessä.” Vientimarkkinoille pääsy sujuu parhaiten yhteistyöllä. Yrityksiä kutsutaan PuroMeettiin rakentamaan viennin verkostoja maailmalle ja[...]
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa 12:30
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa
kesä 10 @ 12:30 – 15:00
Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa
Vastuullisuus on vahva trendi Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin. Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa hahmottamaan omia kehittämistarpeita. Kuluttajien ruokavalinnoissa vastuullisuudella on yhä tärkeämpi rooli[...]
11
12
13
14
15
Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen -webinaari 12:30
Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen -webinaari
kesä 15 @ 12:30 – 14:30
Ideoita ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksien pienentämiseen -webinaari
Webinaarin tavoitteena on avata ammattikeittiöiden toiminnan ympäristövaikutuksia sekä antaa uusia ideoita ja vinkkejä niiden pienentämiseen käytännössä. Esimerkkien avulla tuodaan työkaluja ruokalistasuunnitteluun, ruoan valmistusprosessin optimoimiseen sekä tiedolla johtamiseen käytännön työssä. Kohderyhmä: Julkisen ja yksityisen sektorin ruokapalvelun[...]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30