Koska:
3.11.2023 @ 09:00 – 14:30
2023-11-03T09:00:00+02:00
2023-11-03T14:30:00+02:00
Missä:
Logomo
Junakatu 9
20100 Turku
Yhteystiedot:
Laura Varjotie
0440456403

KIMPASSA

YHDESSÄ TEKEMINEN – YHTEINEN BRÄNDI – BRÄNDIN RAKENTAMINEN – YHTEISTYÖ JA BRÄNDI KANSAINVÄLISTYMISESSÄ

PERJANTAI 3.11. KLO 9.00-14.30

LOGOMO, JUNAKATU 9 20100 TURKU

Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa asiantuntijat ja yritykset kertovat yhdessä tekemisestä ja sen tärkeydestä yritystoiminnassa sekä kansainvälistymisessä. Seminaarissa pääset kuulemaan myös brändin rakentamisesta ja sen hyödyistä sekä kotimaan että ulkomaan markkinoilla. Seminaarin myötä saat esimerkkejä erilaisista yhteistyön muodoista ja oivalluksia yhdessä tekemisestä.

Ohjelma:

9.00 Aamukahvit

9.30 Tervetuloa

9.35 Brändäys, Riikka Salokannel

10.25 Alkutuotteiden jalostaminen, tuotteistaminen ja brändääminen, Anna Rauhansuu

11.15 Lounas Logomo Kitchenissa (omakustanteinen)

12.15. Villinä maailmalla, Jyrki Tsutsunen

13.05 YouTubella Japaniin, Minna Keitilä ja Mika Nakamura

13.55 Loppusanat ja iltapäiväkahvit

Ilmoittautuminen viimeistään 26.10. https://link.webropolsurveys.com/S/1DAB846F5F2E0DBD

Mukaan mahtuu ensimmäiset 40. Tarkemmat saapumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille pari päivää ennen tilaisuutta.

Asiantuntijat:

 

Riikka Salokannel, muotoilija

Riikka Salokannel on brändäykseen ja pakkaussuunnitteluun erikoistunut muotoilija (YAMK) ja graafinen suunnittelija. Hän on tehnyt pitkän uran pakkauksilla brändäämisestä sekä elintarviketeollisuuteen vähittäiskauppatuotteille, että P&K tuottajien ja maaseudun lähiruoka tuottajien upeille tuotteille.

Jyrki Tsutsunen, kokki

Kulttuurikokki ja intohimoinen ruokakeräilijä. Jyrki luo uusia makuelämyksiä käyttäen raaka-aineita Suomen metsistä. Jyrki työskentelee usein eri artistien, DJ:iden ja esiintyjien kanssa rakentaen kulttuurisia yhdistelmiä. Jyrki pyrkii jatkuvasti yllättämään, opettamaan ja muodostamaan jotain uutta. Jyrki on tehnyt ruokaa monissa Helsingin huippuravintoloissa ja työskennellyt Pietarin pääkonsulaatissa luoden monia erilaisia ruokatapahtumia ja konsepteja. Ruoka on elämää ja villiruoka on intohimoa!

Minna Keitilä, Lintikki Oy

Lintikki on naantalilainen käsityöyritys saariston sylistä. Lintikki suunnittelee ja valmistaa käsityönä puuhelmikoruja, asusteita mm. kierrätysmateriaaleista ja järjestää käsityöpajoja, esim. suosittuja himmelityöpajoja. Yksilölliset tuotteet valmistetaan ilolla värejä käyttämällä, tyylistä tinkimättä.

Mika Nakamura, FJ Planning Oy

FJ Planning tarjoaa erityisesti mikro- ja pk-yrityksille tukea Japanin markkinalle lähtemiseen esimerkiksi markkinatutkimuksissa, tulkkauksessa, käännöstöissä, neuvotteluissa ja messuihin osallistumisessa.

 

Lisätietoja: Laura Varjotie laura.varjotie@pji.fi 044 045 6403

Seminaarin järjestää Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa (ELVIS) -hanke.