Koska:
13.4.2019 @ 10:00 – 14:00
2019-04-13T10:00:00+03:00
2019-04-13T14:00:00+03:00
Missä:
Axxell Parainen
Vapparintie 4
21600 Parainen
Suomi
Hinta:
Maksuton
Yhteystiedot:
Margot Wikström
040-735 0593
Foodjam – Ruokajamit = Luovan kokin inspiraatiopäivä Inspirationsdag för kreativa kockar @ Axxell Parainen | Suomi

Foodjam – Ruokajamit = Luovan kokin inspiraatiopäivä

Vapparintie 4 Parainen, Axxell:n opetuskeittiö, lauantai 13.4.2019 klo 10 – 14

Tervetuloa mukaan luomaan uusia makuyhdistelmiä. Ruokajamit on luovien kokkien, tuottajien, ruoka-artesaanien ja jatkojalostajien yhteinen leikkimielinen inspiraatiopäivä jolla yhdessä testaamalla löydämme uusia käyttötapoja tutuille ja uusille raaka-aineille.

Päivän aikana vahvistamme alueen elintarvikeyrittäjien yhteistyötä, inspiroidumme toistemme osaamisesta ja ideoista ja testaamme uusia makuyhdistelmiä. Työpaikalla tulee harvoin otettua aikaa luoviin irtiottoihin tai tiedonjakoon. Rentohenkisissä ruokajameissa luovuus ja kehitys kukoistaa kuin itsestään.

Voit tuoda omia mielenkiintoisia raaka-aineita mukaan.

Ruokajameja on aiemmin järjestetty Ahvenanmaalla ja Pohjanmaalla, nyt on Turunmaan vuoro.

Foodjamin saloihin meitä opastaa ped.maist. ja kotitalousopettaja Harriet Strandvik, HS Consulting

Tilaisuus on kaksikielinen, puhumme iloisesti sekaisin ruotsia ja suomea, osallistujille maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: margot.wikstrom@parainen.fi 040-7350593

Tilaisuuden järjestää KulTa-hanke, Kuluttajat ruokatalouden keskiössä.

FOODJAM En inspirationsdag för kockar, mathantverkare och producenter där regionens skafferi står i centrum.

Foodjam, är en aktivitet där man arbetar kreativt tillsammans. Olika och nya smakkombinationer ser nytt ljus. Under utsatt tid, delas deltagarna in i små grupper som testar fram nya produkter och smakkombinationer. Dagen avslutas med provsmakning.

Målet är att stärka samarbetet i regionen mellan aktörer inom “matsektorn” och inspirera att testa nya smakkombinationer. Det är sällan man tar sig tid att experimentera och dela kunskaper och råvaror med varandra. Under lekfullt arbete föds kreativitet och möjligheter till utveckling.

Du kan gärna ta med dig någon råvara.

Ped.mag och hushållslärare Harriet Strandvik, HS Consulting från Åland leder den kreativa matverkstaden, som nu för första gången ordnas i Åboland. Tidigare har Foodjam ordnats på Åland och I Österbotten.

Begränsat antal platser. Evenemanget är kostnadsfritt för deltaganden men kräver anmälan.

Anmälan och förfrågningar till margot.wikstrom@pargas.fi 040-735 0593

Arrangör: Projekt Kosthåll med konsumenten i fokus, KulTa