Pjukalantie 134 Parainen
Vaellusmenun maistiaistilaisuus Paraisilla tiistaina 9.4.2019 klo 18 – 20
Pääsemme maistamaan kokki Evan loihtiman kalapaketin, vaeltajan illallisen. Eva Johansson kertoo mitä tapahtuu Pensar Sydin jälkeen – vaellus jatkuu mutta miten ja mihin?
Illallisen aikana hankevastaava James Simpson kertoo Pyhän Olavin merireitistä, joka avataan jo 24.5.2019 sekä hankevastaava Margot Wikström KulTa-hankkeesta kertoo vaellusreitin ruokailumahdollisuuksista.
Paikkoja on rajoitettu määrä. Paikkavaraukset viimeistään 7.4.2019 pensarsydeva@gmail.com tai 040-576 4976
Tilaisuuden järjestää hankkeet Pyhän Olavin merireitti ja KulTa
Provsmakning av vandringsmenyer i Folkhögskolans kök tisdagen den 9.4.2019 kl 18-20
Testsmaka och ge feedback på Evas menyförslag för vandrare. Eva berättar om Pensar Syd – Vad hände sen? Vi vandrar vidare men vart och hur? James Simpson från St Olav Watervay berättar om senaste nytt från vandringsleden, som öppnar redan 24.5. Margot Wikström från projekt KulTa berättar om maten längs leden.
Menyn: Ett hemligt fiskpaket
Begränsat antal platser. Reservera din plats senast den 7.4.2019 till: pensarsydeva@gmail.com eller 040-576 4976
Arrangör: Projekten St Olav Waterway och KulTa