Koska:
20.3.2017 @ 06:30 – 22.3.2017 @ 23:45
2017-03-20T06:30:00+02:00
2017-03-22T23:45:00+02:00
Yhteystiedot:
+358 40 833 7727
Fact finding –matka Lontooseen ja IFE –messuille

Tule Fact finding –matkalle Lontooseen tutustumaan tulevaisuuden elintarvikemarkkinaan. Visioimme kuinka toimintaympäristömme kehittyy ja kuinka ruoan tuotanto, kulutus ja käyttötottumukset muuttuvat. Vierailemme IFE-messuilla (International Food and Drink event), havainnoimme kehitystrendejä ja tuotekehitysmahdollisuuksia UK:n markkinalle.

Matkan johtajina toimivat kohdemaan ja tuotekehityksen asiantuntijat:

  • Pirjo Kontio ja Rita Smalley Small and Blunt Ltd (Lontoo)
  • Markku Launonen, Finndeli Ltd (Lontoo)
  • Terhi Pohjanheimo, Turun yliopisto, Aistila
  • Riikka Salokannel, R.Salokannel Ky
  • Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo Oy

Varaa paikkasi 6.3. mennessä info@fennopromo.fi +358 40 833 7727. Matkapaketti alk. 720 eur / henkilö + varausmaksu TradeTours –matkatoimistosta +358 9 622 980 23, nina.kivela@tradetours.fi. Matkapakettiin sisältyvät lentoliput ja hotellimajoitus. Lisäksi veloitetaan paikalliset kuljetukset. Ruokailut ovat omakustanteisia. Matkapaketti on varattava sitovasti 6.3.2017 mennessä. Varaus on sitova heti, peruutuskulu vahvistuksen jälkeen on 100% paketin hinnasta.

Maanantai 20.3.2017

  • Lento BritishAirways BA 795 lähtö klo 7.40 Helsinki-Vantaa – klo 9.10 Heathrow
  • Myymäläkierros ja tutustuminen tuotetarjontaan ja niche-markkinamahdollisuuksiin. Tapaamme myymälöiden edustajia ja haastattelemme heitä tulevaisuuden visioista, kysynnän näkymistä, retail-kaupan kehityksestä ja ketjuihin pääsyn mahdollisuuksista ja vaatimuksista
  • ” The Global Scenarios to 2025 – The Future Food Consuming Environment”; vierailu NEW NUTRITION BUSINESS –tutkimusyrityksessä http://www.new-nutrition.com/
  • Tulevaisuuden gastronomiaa – illallinen juuri avatussa Aster-ravintolassa + yrityscase-esittely

Tiistai 21.3.2017

  • Vierailu IFE-messuilla (International Food and Drink event) http://www.ife.co.uk/ . Tutustuminen kehitystrendeihin ja tuotelanseerauksiin sekä uusimpiin tuotekonsepteihin. Näytteilleasettajien haastatteluja, näytteilleasettajien tapaamisia ja elintarvikealan tulevaisuutta käsitteleviä ajankohtaisseminaareja ”Diversification of Food On the Go” ja ”Focus on the Future”

Keskiviikko 22.3.2017

  • Case “Super Treats”: Kohti UK:n markkinoita – käytännön kokemuksia ja neuvoja sisäänpääsystä vk-ketjuihin www.supertreats.co.uk
  • Future of e-commerce: Scandic Kitchen –verkkokaupan edustajien tapaaminen
  • Lento Suomeen BA 798, lähtö klo 18.15 Heathrow – paluu Hki-Vantaa klo 23.10