Tykistökatu 4
20520 Turku
Suomi
Millaisia elintarvikkeita kuluttajat haluavat hankkia tulevaisuudessa? Suunnittelemme tuotekonsepteja niistä ideoista, joita luotiin IDEAFLOW-työpajassa 4.4. Voit myös tulla mukaan uudistamaan nykyisiä tuotteitanne vientimarkkinoille sopiviksi. Asiantuntijat ja tuotekonseptoinnin ammattilaiset ovat apuna tuotteiden suunnittelussa.
9.00 Kahvi ja pientä suolaista
9.15 Finnish Food Innovations – ohjelman ja Innotori-projektin ja Innoplan työkirjan esittely
Eeva-Liisa Lilja, toimitusjohtaja, Fennopromo Oy
Mari Norrdal, kehityspäällikkö, Turun yliopisto, Aistila
9.30 Co-design –verryttely + asiantuntijoiden esittäytyminen
Riikka Salokannel, fasilitaattori, R.Salokannel Ky
10.00 Fact finding –matkan löydösten esittely: videot, havainnot, tuotenäytteet
Jukka-Pekka Inkinen, projektinjohtaja, Fennopromo Oy;
Markku Launonen, Finndeli Oy ja
Terhi Pohjanheimo, Turun yliopisto, Aistila
10.45 Briefistä–lanseeraukseen: tuotekehityspolkuun valmistautuminen
Livestream-webinaarilähetys (kesto 1 h, 10.40– 11.30); Riikka Salokannel
11.00 Postereiden (tuotekehitysideoiden) läpikäynti
Kuluttajien palautteet postereista
11.30 Lounas (omakustanteinen)
12.30 Tuotekehityspolkujen suunnittelu: asiantuntijat kiertävät briefien luona
Yrityksemme Innoplan – verkoston rakentaminen
14.00 Päiväkahvi
14.15 Tuotekehityspolkujen suunnittelu jatkuu… + tuotekehitysideoiden yhteenveto
15.45 Yhteenveto ja jatkotoimenpiteet, Jukka-Pekka Inkinen
16.00 Työpaja päättyy
Työpaja on maksuton. Ilmoittaudu tästä linkistä tai info@fennopromo.fi. Voit seurata työpajaa myös Internet-webinaarin kautta. Pyydä webinaarilinkki!
Tutustu ohjelmaan täältä FUTURE 2025_Tulevaisuuden tuotekonseptien suunnittelu_työpajaohjelma_250417