Tule Fact finding –matkalle Lontooseen tutustumaan tulevaisuuden elintarvikemarkkinaan. Visioimme kuinka toimintaympäristömme kehittyy ja kuinka ruoan tuotanto, kulutus ja käyttötottumukset muuttuvat. Vierailemme IFE-messuilla (International Food and Drink event), havainnoimme kehitystrendejä ja tuotekehitysmahdollisuuksia UK:n markkinalle.
Matkan johtajina toimivat kohdemaan ja tuotekehityksen asiantuntijat:
- Pirjo Kontio ja Rita Smalley Small and Blunt Ltd (Lontoo)
- Markku Launonen, Finndeli Ltd (Lontoo)
- Terhi Pohjanheimo, Turun yliopisto, Aistila
- Riikka Salokannel, R.Salokannel Ky
- Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo Oy
Varaa paikkasi 6.3. mennessä info@fennopromo.fi +358 40 833 7727. Matkapaketti alk. 720 eur / henkilö + varausmaksu TradeTours –matkatoimistosta +358 9 622 980 23, nina.kivela@tradetours.fi. Matkapakettiin sisältyvät lentoliput ja hotellimajoitus. Lisäksi veloitetaan paikalliset kuljetukset. Ruokailut ovat omakustanteisia. Matkapaketti on varattava sitovasti 6.3.2017 mennessä. Varaus on sitova heti, peruutuskulu vahvistuksen jälkeen on 100% paketin hinnasta.
Maanantai 20.3.2017
- Lento BritishAirways BA 795 lähtö klo 7.40 Helsinki-Vantaa – klo 9.10 Heathrow
- Myymäläkierros ja tutustuminen tuotetarjontaan ja niche-markkinamahdollisuuksiin. Tapaamme myymälöiden edustajia ja haastattelemme heitä tulevaisuuden visioista, kysynnän näkymistä, retail-kaupan kehityksestä ja ketjuihin pääsyn mahdollisuuksista ja vaatimuksista
- ” The Global Scenarios to 2025 – The Future Food Consuming Environment”; vierailu NEW NUTRITION BUSINESS –tutkimusyrityksessä http://www.new-nutrition.com/
- Tulevaisuuden gastronomiaa – illallinen juuri avatussa Aster-ravintolassa + yrityscase-esittely
Tiistai 21.3.2017
- Vierailu IFE-messuilla (International Food and Drink event) http://www.ife.co.uk/ . Tutustuminen kehitystrendeihin ja tuotelanseerauksiin sekä uusimpiin tuotekonsepteihin. Näytteilleasettajien haastatteluja, näytteilleasettajien tapaamisia ja elintarvikealan tulevaisuutta käsitteleviä ajankohtaisseminaareja ”Diversification of Food On the Go” ja ”Focus on the Future”
Keskiviikko 22.3.2017
- Case “Super Treats”: Kohti UK:n markkinoita – käytännön kokemuksia ja neuvoja sisäänpääsystä vk-ketjuihin www.supertreats.co.uk
- Future of e-commerce: Scandic Kitchen –verkkokaupan edustajien tapaaminen
- Lento Suomeen BA 798, lähtö klo 18.15 Heathrow – paluu Hki-Vantaa klo 23.10