Joensuunkatu 7
24100 Salo
Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa / Framtidens matkedjor i Egentliga Finland
– uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa.
Tervetuloa innostavaan iltapäivätilaisuuteen, jossa käsitellään tulevaisuuden ruokaketjuja Varsinais-Suomessa! Tämä tilaisuus on suunnattu kaikille ruokasektorin yrittäjille ja kehittäjille.
Tavoitteenamme on edistää yritysten uusiutumista, muutosvalmiutta, innovaatiokykyä ja kumppanuuksia. Lisäksi käsittelemme digitaalisaation ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia ja korostamme niiden tärkeyttä liiketoiminnassa. Ajankohtaisten aiheiden lisäksi ideatorilla sparrataan ja ideoidaan tulevaa. Tule mukaan vaikuttamaan ja jakamaan ajatuksia!
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu viimeistään 20.1.2025: Kick off: Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa
Välkommen med på kickoff-evenemanget för projektet ”Framtidens matkedjor i Egentliga Finland” på Salo IoT Campus den 27 januari 2025 kl. 13.00 till 16.30. Vi diskuterar framtidens livsmedelskedjor och de möjligheter och samarbeten som kan främja innovation och förändringsberedskap inom livsmedelssektorn. Evenemanget är särskilt riktat till företagare och utvecklare inom branschen. Programmet inkluderar bland annat en keynote av Suvi Luoma från Foodwest om utveckling av framtidens framgångsrika produkter och företagscase från Baba Foods och Munax. Deltagarna får även möjlighet att nätverka och delta i diskussioner om framtida samarbeten och sparringsprogram.
Evenemanget är gratis men kräver anmälan innan den 20 januari. Registrera här: Kick off: Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa
Ohjelma
klo 12.30
Ovet avautuvat, mahdollisuus tutustua ideatoriin ja verkostoitumiseen, kahvitarjoilu.
klo 13:00
Tervetuloa | Henna Kyyrä, Yrityssalo
Keynote-puheenvuoro: ”Menestystuotteen ABC – ideasta kaupalliseksi innovaatioksi” | Suvi Luoma, Foodwest
Tahinismoothien tarina Suomalainen menestysresepti kisassa 2023 – tärkeimmät opit tai miten kehittää tuote ideasta tuotteeksi 6 kuukaudessa? | Kaisa Somerpalo, Tiktok & IG: @elintarvikemuija
Yrityscase: Munaxin iInnovatiivinen tuotekehitystarina | Matti Nyfors, Munax
Sparrausohjelmat, tilaisuudet ja tapahtumat yrityksille kevät 2025 | Mervi Louhivaara, Pyhäjärvi-instituutti
klo 15 -15.40
Verkostoitumiskahvitauko lähiruokatarjoiluilla ja toimijoiden ideatori. Osallistujilla on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja nauttia herkullisista lähiruokatarjoiluista.
klo 15.40-16.30
Ruokatrendien muutos vuosien varrella, sekä tulevat trendit maailmalta | Kirsi Viljanen, MMM
Muuttuva maatalous ja tulevaisuuden ruokaketjut
klo 16.30
Tilaisuus päättyy.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Ohjelma päivittyy.